søndag den 8. august 2010

Dagen før dagen

Imorgen starter Andrea i skole.

Min dejlige pige, der er så stor, stærk og selvstændig udenpå, men samtidig er en lillebitte følsom pige indeni, har pludselig nået skolealderen.

Hun har haft en svær sommer. Først et farvel til sin elskede børnehave, hvor hun har fundet så meget glæde de sidste 3,5 år. Derefter en rejse til Colombia, der med 220 km i timen klaskede hendes egen historie op i hovedet på hende og satte en masse eksistentielle tanker i gang. Og så lige en lillebror man pludselig skal dele opmærksomheden med. Det har ikke været nemt, men ved fælles hjælp er hun nu ved at være landet igen og vi har fået vores glade pige tilbage.

Andrea glæææææææææder sig. Hun har brugt eftermiddagen på at spidse blyanter (ud på gulvet i hele værelset), pakket penalhus og skoletaske. Tøjet er lagt frem og skoledagens program er gennemgået - så der er styr på det meste.

Tilbage er kun at finde søvnen. Jeg kan høre hun pusler lidt rundt oppe på værelset, og har lidt svært ved at finde ro. Men hvem kender ikke det, når det er dagen før noget stort.  Tror jeg lister op og putter lidt ved elsklingen.

4 kommentarer:

  1. Håber Tullen får en rigtig dejlig 1. skoledag

    SvarSlet
  2. Jeg fatter ikke at hun nu er så stor at hun skal i skole, det føles som et øjeblik siden at I hentede hende.
    Godt at I nåede hjem til skolestart, så hun får det hele med og ikke skulle starte en måned efter de andre.
    Kh Mie - smukke unge! Er farmand begyndt at tage jagttegn, så han kan holde bejlerne fra døren???

    SvarSlet
  3. Held og lykke til den store skolepige. Håber det bliver en rigtig god dag

    SvarSlet
  4. Håber skolepigen, Andrea, har haft en god 1. skoledag, hvor er hun skøn...

    Herhjemme har vi også en en første skoledag at se frem til i morgen. Tror jeg er mindst ligeså spændt som datteren.... puha hvor bliver de pludselige store....

    Mange hilsner
    Louise - Phillip's og Isabell's mor

    SvarSlet