onsdag den 16. februar 2011

"Sikken fest...

...vi har haft nu i nat,  åh-ja-åh-ja-åh.... Klokken var tre, da huset end'li' fik fre'....Og vi sang åh-ja-åh-ja-åh..."


Det er ikke altid de store mængder af væskeindtag, der skaber en fest. I nat var det mængden af væske, der IKKE måtte indtages der skabte festen. Nogen besluttede at mængden af den hvide væske skulle indskrænkes, da den efterhånden var nået op på 3-400 ml pr nat og så blev der kaldt til fest. Af den højlydte slags! De klare væsker var ikke interessante, og så måtte man jo synge højt.

Som en del af festunderholdningen, blev der lukket op for Ramasjangs nat-tv (Jeg elsker det show. Genialt fundet på!) i håbet om, at det ville nedsætte støjniveauet, så naboerne ikke ringede til politiet. De gik også fint. I 3 minutter.

Alle var meget standhaftige og holdt ud i godt halvanden time, men tilsidst røg hele banden i hegnet og så var der ro til 7:30. Der er heldigvis ikke været tømmermænd idag, kun lidt træthed, der blev klaret med en god lang middagssøvn til de af festdeltagerne, der ikke var på arbejde ;-)

2 kommentarer:

  1. åhhh - det lyder som en af de festen som hænger fast i hukommelsen...
    Kh Mie

    SvarSlet
  2. Der er jo intet som kopattelikør!

    :-DD

    Kh Karen

    SvarSlet