torsdag den 2. april 2009

M&Ms til morgenmad og en fantastisk overraskelse!

Dagen idag startede pga jetlag allerede kl 04:15.
Vi hyggede et par timer i sengen med tegnefilm, planlægning af dagen og indtagelse af M&M's i rigelige mængder for at holde den værste sult fra døren!

Da kl. blev lidt i 7 kom den mest fantastiske sms fra Sanne om, at den besked vi havde læst i aftes da vi ankom til SF, altså ikke var en aprilsnar! Sofus blev født onsdag den 1. april kl 12!!! Da var vi ikke mere end lige kommet ud af DK, men min (åndsvage) telefon vil åbenbart ikke modtage billeder i udlandet, så den gode nyhed kom først til os med mere en 24 timers forsinkelse! Det er så dejligt, selvom jeg har tudet og råbt over, at Sofus først skal møde moster om 12 dage!

Efter den gode nyhed og en god gang morgenmad tog vi på bytur.
Vi har været med de karakteristiske "Cable cars" igennem byens
stejle gader.
Det er vildt at man midt i en storby af denne størrelse, stadig har disse skønne gamle sporvogne kørende rundt i det kvarter, hvor gaderne nogle steder har en hældning på op imod 30 procent! Vi kørte til "Fishermans Wharf", hvor vi nød solen, udsigten til Alcatraz og søløverne på Pier 39. Et helt igennem skønt område, som dog er noget turistet.

Frederik og Andrea er supergode til at gå rundt uden en masse brok. De suger til sig af indtryk og særligt de mange hjemløse og sindsforvirrede, der findes her i San Francisco, gør en stort indtryk. Frederik især, undrer sig noget og spørger ind til, hvorfor de lever sådan og om ikke der er nogen der hjælper dem. Vi svarer selvfølgelig så godt vi kan i børnehøjde. Andrea er meget iagttagende, men har endnu ikke sagt så meget om dem.

Lige nu er kl 14:30 og vi holder siesta. Børnene sover i håbet om, at vi så kan være lidt længere oppe i aften og dermed har fået vendt tidsforskellen.

Jeg forsøger at lægge billeder på, men det driller lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar