lørdag den 11. april 2009

Der var stille i bilen...

...da vi idag forlod San Diego.

Trætte og mætte af indtryk er vi, men også lidt vemodige som man ofte er når en god oplevelse slutter. Vi kunne sagtens blive her en uge mere, men ville så have brug for et par dages badeferie - en uge mere med stramt program ville være for meget.

Det har været en hel fantastisk rejse - den bedste vi har været på hidtil, lige bortset fra henterejserne til Colombia selvfølgelig. Rejseformen har passet perfekt til vores temperamenter, og vi kan med glæde konstatere, at også vores børn trives med den. Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser på denne måde. Næste tur skal gå til USAs østkyst eller til New Zealand. :-)

Det er altid spændende, hvordan det vil gå, når man begiver sig ud på sådan en rejse sammen med andre. Farfar kender vi rigtig godt, men Kirsten kendte vi naturligvis ikke så godt inden vi tog afsted. Det gør vi nu - og det er vi meget glade for! Vi har storhygget os alle 6, grinet meget og kun grædt lidt - mest af grin! Det har været superdejligt at dele denne oplevelse sammen med de 2 - og vi vil ikke tøve med at gøre det igen, hvis vi får chancen.
Tak for turen Hans og Kirsten!

I perioden inden vi skulle afsted, havde vi en lidt hård tid. Meget arbejde og nogle svære overvejelser og beslutninger at tage. Vi var derfor brugte både fysisk og psykisk inden afrejse. Denne tur har været en lise for sjælen. Da jeg lørdag den 4. april stod på Pismo Beach og så ud over et solbeskinnet Stillehav, følte jeg at alt det tunge forlod mig. Skuldrene kom ned på plads og jeg mærkede i den grad, at dette er livet. Det var en skøn, skøn følelse - en af dem man ikke mærker hver dag og heller ikke skal mærke hverdag, for at skønne på den, når den så er der. Vi rejser hjem med fornyet energi - ikke mindst psykisk. Fysisk går der nok lige nogle dage inden vi er ovenpå ;-)

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at I har haft en god tur - det har I fortjent.
    Vi er glade for I er fyldt med fornyet energi - så kan vi godt snart komme på besøg ;-)
    Glæder mig til at høre om turen "live" og se billeder.
    Vi ses.
    Knus Laila

    SvarSlet