torsdag den 9. april 2009

En stille dag på kontoret...

...hvor Kirsten blev væk og Heidi kørte imod ensretningen!!

Idag forlod vi Los Angeles' bilkaos og menneskemylder og kørte mod San Diego. Det har været en stor oplevelse at være i Los Angeles, men det er ikke en by, jeg umiddelbart har lyst til at komme tilbage til - dertil er den simpelthen for hektisk.

På vej mod San Diego havde vi planlagt et stop i et af de mange outlets der findes herovre. Disse "Premium Outlets" er ikke at sammenligne med de danske. Her er nye designervarer af høj kvalitet og til meget fordelagtige priser. "Outletsene" ligger altid i forbindelse med en freeway, i flotte bygninger, nærmest opbygget som åbne arkader. Det vi besøgte idag havde ca 80 butikker med alt fra Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren til Adidas.

Vi var ikke mere end lige kommet ind i den første butik, før Kirsten var væk. Vi stod og kiggede på børnetøj, da hun meddelte, at hun ville gå ind i den næste butik og væk var konen. Vi ledte i den næste butik og den næste og den næste, men ingen Kirsten. Så delte vi os, så Hans gik i en retning, jeg gik i en anden, mens Henrik blev stående i midten for at holde øje. Da jeg nåede rundt om 2 hjørner, ca 10 butikker væk, fandt jeg Kirsten med favnen fuld af Calvin Klein tøj, som hun lige var på vej ind for at prøve. "Kirsten" råbte jeg, "vi troede, du var blevet væk". Men hun grinede bare og sagde, at hun da godt vidste, hvor hun var og at hun ville været kommet tilbage, når hun var færdig med at prøve tøj!! Det er sgu værre end at have et ekstra barn med at være på shoppetur med hende ;-)))

Da vi havde gjort alle vores nødvendige indkøb - deriblandt Frederiks længe ønskede skateboard - kørte vi til San Diego, hvor vi har indlogeret os på et dejligt hotel ud til Mission Bay. Her er virkelig skønt og det inviterer klart til mere end de 2 dage, vi har hernede. Efter en svømmetur og lidt afslapning, kørte vi ind til San Diego Downtown for at spise aftensmad. Vi fandt et hyggeligt sted i den del af byen der kaldes "Little Italy". Her nød vi selvfølgelig italiensk mad. Efter maden ville vi nyde en dessert på et sted vi var blevet anbefalet: Extraodinary Desserts. Er du sunshine nogle desserter vi fik!! Rent chokoladechok og en fantastisk oplevelse!! Herunder kan I se de kager vi nød. Efter den var der kun en ting at gøre: Gå hjem i seng og så godnat!!
P.S.
Det der med at køre mod ensretningen, var kun på en lille sidegade i San Diego på vej til desserten. Det var ikke med vilje og hvis jeg ikke selv havde gjort de andre i bilen opmærksom på det, havde ingen opdaget det. I hvert fald ikke de døve og de blinde, der ikke kunne høre den dyttende bil og se den vinkende mand, der forsøgte at gøre opmærksom på noget!! Ups....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar