søndag den 5. april 2009

Jordbær, palmer og bilkøer.

Dagen i går brugte vi på at transportere og os de resterende 600 km til til Los Angeles.
Undervejs gjorde vi stop ved Pismo Beach med den skønneste udsigt over Stillehavet. Her nød vi årets første jordbær - store, søde og bløde, mums.

Derefter gik turen til Solvang - den "danske" by i Californien - som var et overraskende positivt besøg. Byen var meget charmerende og med masser af liv, men det var jo også lørdag og høj solskin ;-).

Sidste stop inden LA blev det fashionable Santa Barbara, med palmer, brede sandstrande og en strandliv, som man ser det i amerikanske fim. Her spiste vi for anden dag i træk pizza til aftensmad. Det var ikke lige med i planerne, men ungerne var trætte og vi havde endnu et par timers kørel inden vi var fremme.

Vi havde forventet, at vi uden problemer kunne køre ind i LA en lørdag aften efter kl 19, men vi blev klogere. Trafikken var meget tæt og vores tur kom til at tage 3 kvarter længere end beregnet. Heldigvis sov Andrea og Frederik måtte også overgive sig til sidst, selvom han kæmpede bravt for at holde sig vågen. Vi bor de næste 4 dage på et hotel klods op og ned af Disneyland.

Idag skal vi til Palm Springs og besøge farfars bror, der har boet herovre i 60 år. Men inden da, skal vi lige være færdige med SIF - AB, som vi følger via nettet og ikke mindst nogle meget beskrivende sms'er fra Lone. SIF fører 1 - 0 :-)

So long.

1 kommentar:

  1. Udsigt over Stillehavet...årets første jordbær...høj solskin...palmer...brede sandstrande...pizza...Disneyland = TOTAL MISUNDELIG, men jeg under jer det f.....
    Kh Laila

    SvarSlet