onsdag den 8. april 2009

Jennifer Anistons skorsten og nye sko...

...det er noget af det dagen har budt på idag.

Efter en rolig morgen indledte vi sidste på formiddagen dagens udflugt, der skulle gå til Hollywood. En tur på ca 50 km der tog os godt 2 timer at køre. Bilhelvedet er uendeligt i Los Angeles og køerne uden ende!

Da vi endelig nåede frem, valgte vi at tage en guidet tur rundt i Hollywood - skønt med endnu 2 timer i bil ;-)) Det blev nu en rigtig dejlig tur i en "open top" minibus i høj solskin. På turen kom vi forbi en masse kendes huse, så nu ved vi, hvor vi skal gå hen, hvis vi vil besøge Indiana Jones, Playboy Mansion, Orlando Bloom, Jack Nicholson - eller Michael Jackson og Snoop Dog der bor lige overfor hinanden! Vi kan også prale med at hav set Jennifer Anisons skorsten og tagryggen hos Tom Cruise! Altsammen guf for en sladderbladslæser som mig.:-) Desuden var vi forbi Hollywoodskiltet ( på adskillige kilometers afstand), Rodeo Drive og en masse mere. En helt igennem fin tur, når nu man havde valgt at ville til Hollywood.

Efter rundturen fik vi taget lidt billeder med nogle " kendte" foran Kodak Theater og købt lidt souvenirs inden vi begav os ud i myldertrafikken, for at bruge 2 1/2 time på at komme hjem til hotellet! Jeg HADER LAs trafik og har bestemt ikke behov for flere rundture her.

Da vi tog afsted i formiddag, havde vi regnet med en "kort dag på kontoret", men sådan kan det altså ikke til at gå. Det lykkedes os dog efter en hurtig gang aftensmad, at få købt 6 par sko på under en halv time. Puma, Nike, nice... ;-)







1 kommentar:

  1. Wauw Frederik.
    Håber din far fik reddet dig, så ham Jack ikke fik kidnappet dig.
    Det ser da mega sejt ud.
    Også en hilsen til Andrea - håber I har det godt.
    Hilsen Laila

    SvarSlet