torsdag den 27. maj 2010

Lykken er...

... at gå tur med barnevognen!
Vi har idag fået vores nye og meget fine barnevogn - lige den vi havde drømt om. (Heldigt nok når nu vi selv har valgt og betalt den ;-) )
Hvis Victor-hunden stadig havde været her, tror jeg sgu jeg havde puttet ham i vognen, bare for lige at trille en lille prøvetur! Jeg elsker at gå med barnevogn - det er bare så hyggeligt. Med den i hænderne kan jeg lokkes til at gå til verdens ende til en hver tid. Nøøøøj hvor jeg glæder mig til at komme ud at trille.

mandag den 24. maj 2010

Pinse på hovedet

Andrea har brugt weekenden sådan her:



Når prinsessen har sat sig for at ville lære at stå på hovedet, så bliver hun ved til hun kan! Det startede søndag på græsplænen i mormor og morfars sommerhus, hvor hun øvede sig i et par timer efter spisetid. Straks efter morgenmaden idag ville hun ud i have for at øve videre, på trods af en regnvåd græsplæne. Efter lidt overtalelse blev hun dog overbevist om, at det var bedre at øve i stuen på en madras, så får man trods ikke regnorm i håret ;-) Gæv pige!

lørdag den 22. maj 2010

Tough week!

Det har været en hård uge!

Midt i den glæden over at Malthemusen endelig har meldt sin ankomst, blev jeg også ramt af usikkerhed og angst for at noget skal gå galt. Jeg har stadig en lille smule af Berlinmuren tilbage, der gør at jeg har svært ved at tage ham helt ind under huden. Nuvel det er jo heller ikke skidenemt at blive forelsket i et billede, det er mere tanken om de følelser man VED kommer, der gør én kulret og småforelsket i et lamineret billede.

Min angst blev ikke mindre af, at en anden adoptant, samtidig med at jeg gik med mine bekymringer, oplevede det ondeste der findes i adoptionsverdenen, nemlig at det barn de troede de skulle have i armene få dage senere, blev trukket tilbage. Hold op hvor har jeg grædt mange tårer for dem - men også lidt for mig selv, fordi jeg bare blev så bange, så bange...

Heldigvis fik vi i torsdags besked om, hvornår vi skal rejse.Det har hjulpet lidt på angsten og usikkerheden. Det bliver så godt at komme afsted og få lov at føle, lugte og mærke den lille fyr, så de sidste parader kan falde han kan snige sig helt ind i sin mors hjerte.

(Og så har jeg bevidst ikke nævnt dødsfald, bisættelse, sorg og bekymring for et ungt menneske, som også har været en del af ugens program...)

mandag den 17. maj 2010

Andreas guldkorn

Et ungt menneske der står os nært, har i denne weekend mistet sin forælder. Det taler vi selvfølgelig med vores børn om. Det er svært at forstå - særligt for Andrea, der siger følgende:

"Er XX kommet op i himlen?"
Vi svarer bekræftende at sjælen nok er, men kroppen stadig er på jorden, hvorefter hun spørger:
"Er kroppen så kommet ned i skatten?" (Kisten forstås ;-) )


Til morgen spørger hun om XX stadig er død, hvortil vi svarer, at det bliver man ved med at være.
"Også hvis jeg ser et stjerneskud og ønsker at XX bliver levende igen?" Ja, sådan er livet desværre lille ven...

tirsdag den 11. maj 2010

Det er rørende!

Jeg er så rørt dybt, dybt ind i mit inderste over alle de mange, mange hilsner vi har fået.
Blomster, gaver, kort, knus og opringninger i stride strømme er en del. Tusind tak for dem!
En anden del er de mange, mange hilsner fra folk, som jeg ikke engang kender IRL, men som har fulgt os på vej igennem den lange ventetid. Det rører mig så dybt, at andre mennesker gider bruge tid på at følge lille mig og mit liv! Tårerne har siddet højt i øjnene de sidste mange dage - af glæde, lettelse og ydmyghed! TAK!

Jeg fortsætter med at blogge her som hidtil. Selve rejsen efter Malthe kan I læse om her.
Meld jer endelig som fast læser (det kræver ikke andet end en mailadresse og et navn), det er så rart at have en fornemmelse af, hvem der læser med.

lørdag den 8. maj 2010

Dagen derpå

Så har er der gået et døgn! Men hvilket døgn! Vi er så glade, lettede og TRÆTTE!
Jeg er total baldret idag og går rundt med fornemmelsen af at ligne og være sådan en tegneseriefigur, der har store stirrende øjne af for meget koffein og alt for lidt søvn!

Jeg har været ude at shoppe lidt idag. Men ganske som de andre gange , så kan jeg ikke helt finde ud af det, når det kommer til stykket. Men mon ikke det vender tilbage i løbet af et par dage! En barnevogn er det dog blevet til, men da var Henrik også med til at træffe beslutningen ;-))

Det er en lettelse uden lige, at være kommet i land! Tænk at man aldrig mere skal bruge til på at tænke på ventelister, ventetider og på at surfe verden rundt dagligt for at finde lidt info! Aldrig mere venteblues! Gad vide hvilken person man så bliver nu!!! ;-)))

fredag den 7. maj 2010

MOR TIL 3!!!!!

 VI har fået en lillebror, der idag bliver 1 år!! VI har haft kendskab til ham i næsten 14 dage! Det har været hårdt, men det hele værd. Læs om det her!

Vender tilbage med yderlige oplysninger, når vi er "landet"!!!




torsdag den 6. maj 2010

Morgentanker

Klokken er kvart over 6 om morgenen og jeg har været vågen i næsten to timer. Jeg, der på ingen måde ynder at sige farvel til søvnen før kl. 8, har været nødt til at forlade sengen før tid. Mit hoved er så fyldt med tanker om det, der forhåbentlig en gang snart skal ske. Min mave gør ondt og min krop er urolig.
"Kære lille du! Vil du ikke godt snart give lyd, så vi kan få vished og afklaring om, hvem du er?"

onsdag den 5. maj 2010

Breathe in, breathe out....

Nu har jeg fået is! Den rigtig gode! Det hjalp ikke, så nu er jeg nødt til at fortsætte med at hælde ud her. Bliver det for ensformigt, kan du jo zappe over på en anden blog.

Jeg er skruk! Meget skruk! Meldingen om ny region, har i den grad sat gang i plukkeveerne. Det er farligt og jeg kæmper med at holde både den Kinesiske Mur og Berlinmuren oppe, som skjold mod mine følelser, håb og drømme! Forventningens glæde er den største siger nogen, men når man har ventet så længe som vi har og været igennem så mange skuffelser, så tør man ikke forvente noget!

MEN! Hvis man nu  lader murene vælte lidt, så er det jo et faktum, at vi er tættere på den der unge end vi har været! Og at alt i sol og måne tyder på, at vi hen over sommeren får barn igen!
Derfor er det jo, at jeg er kommet til at give mig selv lov til at gå at lure lidt. Bare sådan en lillebitte smule. Sådan i alt hemmelighed. Henrik ved faktisk ikke engang ret meget af det. Kun nogle få udvalgte, som jeg ved kan forstå mig. (Dermed ikke sagt at H ikke kan ;-) )
Jeg drømmer om denne,
og denne
og denne
og måske også lidt om denne
og disse!

Men når man ikke ved om ungen ligner Pochahontas mere end Hulk, om vi skal købe sutter eller tandbøjle, så kan og skal man jo ikke ud at foretage de store investeringer! Den tid den glæde!
(Nu kommer det til at lyde som om, at det jeg glæder mig mest til at at shoppe igennem. Altså det gør jeg jo også, men det er mest fordi, at det er så håndgribeligt her og nu! Jeg ved godt, at når først ungen er der, så det jo fuldstændig ligegyldigt og den bliver en Oddervogn eller en motorcykel med sidevogn, der bliver favoritkøretøjet!!)

Ro på nu fru Sloth! Breathe in, breathe out - som den gode Mr. Miyagi ville have sagt! Breathe in, breathe out, breathe in, breathe out, breathe in, breathe out.....

!!!

Jeg er har så meget på hjerte, jeg gerne ville hælde ud over jer, der læser med her. Men jeg gider på den anden side heller ikke blive ved med at gentage mig selv i det uendelige...
Men faktum er at jeg stadig er så skiiiiiiiide utålmodig! Jeg tror, vi snart få gode nyheder, men hvornår er snart? Og hvad kan man bruge sin tro til? Man skal ikke tro man skal VIDE. Og jeg ved ikke en skid!
Aaaaaarrrrggghhhhhh!!!!!!


Tror sgu lige jeg kører på tanken efter noget is. Det ved jeg da noget om ;-))

søndag den 2. maj 2010

Jeg ville da lyve...

... hvis jeg påstod, at jeg ikke godt gad snart at vide lidt mere!! Bare en lille bitte opringning om bif...;-))
God uge til alle!