torsdag den 2. september 2010

Lækkerier til lækkermusen

Efter lidt ventetid fik vi i denne uge endelig det nye betræk til Malthes voksipose. Betrækket er syet af Karlssons Kludeskab og er bare så FLOT!

Kig ind hos Lis og se de flotte billeder af posen, når du lige har nydt dette billede Lækkermusen i lækkerierne:

5 kommentarer:

  1. Lækker voksi til lækker dreng. Får du egentlig lavet noget i din Heidi-tid når Malthe sover? Jeg tror jeg ville stå og nyde synet af ham i sin skønne voksi.

    SvarSlet
  2. Den er super flot - lige min stil, elsker ugler og havde faktisk i tankerne syet et mørkebrunt babyfløjsbetræk med tyrkis for til den voksi jeg har arvet. Det blev dog aldrig til andet end tanker til barn nr. 1. Men måske kommer der mere energi på mors batterier ved nr. 2? Ellers skulle man jo overveje at slå et slag forbi Karlsens Kludeskab... :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er den altså flot. Jeg bliver helt misundelig, men Victor er vist for stor til sådan èn. (endnu et argument for at vi må have en 3ér)
    - og Malthe, han er da bare dejlig!

    SvarSlet
  4. Den er bare så FIN!
    jeg havde jo luret derovre ved Lis allerede og var godt klar over, hvilken skøn Malthe-mus den var tiltænkt i sidste ende ;-)
    Han pynter i den grad i den.

    SvarSlet
  5. Næh, hvor ser han skøn ud i den, Heidi:)

    Jeg er lige kommet hjem fra ferie, så jeg ser først dit indlæg nu.

    TAK for linklove:)

    KRAM
    Lis

    PS. Pas nu godt på, at han ikke får gode idéer med saksen og den fine ugle lissom min Ella gjorde med den første. Jeg kan jo se, at der er fuld skrue på ham på spilopbillederne:))

    SvarSlet