lørdag den 29. oktober 2011

Lort med lort på

Hvis du ligesom mig, synes lorthistorier er sjove, så læs lige med her! Hvis du er lidt sart, så hold dig LANGT væk.

Jeg har hylet mig igennem indlægget (af grin forstås), mens min søde mand har set meget undrende til. Vi deler ikke lige den form for humor ;-))

Jeg er selvfølgelig frisk på at læse din historie i kommentarfeltet, hvis du tør ;-))

9 kommentarer:

  1. HAHAHAHAH!!!!!!

    Det er fandme verdensklasse! Skide i en frysepose!

    Lortehistorier; i min familie, altså den der tæller mine foreller + brødre har vi et meget afslappet forhold til lort. Kristian, min yngste bror oversked min mor, før han fyrede en salve af i lommen på jordemoderen, da han blev født. Du har præcis et gæt på, hvad han har heddet stort set hele sit liv! :-D

    I Kina så vi en mand, der hev bukserne ned og sked på åben gade i det nordøstlige Beijing. Sådan, Johan!

    Og herhjemme ved Anton godt, hvad det betyder, når han bliver spurgt om han han har mudder i rusen...

    Lortehumor er godt. Klamt og godt!
    God søndag og tak for grinet. Jeg tørrer lige øjnene... :-D

    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Karen, jeg bliver mere og mere overbevist om, at vi et eller andet sted langt ude er i familie ;-)))

    SvarSlet
  3. I min profession får man efterhånden en lidt afslappet forhold til lort og lortehistorier. Det er ikke noget problem at spise othello lagkage i kaffestuen, mens der deles lorte-historier og det der er værrer (og tro mig, der findes det, der er værrer - eller klammere)

    Alligevel syntes jeg det var en tand for klamt, da jeg forlegen passerede en rastepladse i et skovområde, og så en mande sidde på hug med bukserne nede i færd med at kvittere en lort.
    Han valgte ovenikøbet at placere lorten klods op af bord-bænke sættet, istedet for at trække ind mellem træerne.
    Lækkert at være de næste, der åbner pic-nic kurven der;-)
    Det må jo have været en haster..

    kh Anne

    SvarSlet
  4. Okay, når nu du ligefrem ber om det... Godt nok er det ikke mig selv, som har oplevet det.
    Da min søster for mange år siden læste på sygeplejeskolen var hun i praktik på en mave/tarm-kirugisk afdeling. En ældre mand skulle have en analundersøgelse af lægen. Manden lå på siden i sengen, mens lægen sad på en taburet lige i øjenhøjde. Min søster holdt manden i hånden på den anden side, hvilket skulle vise sig at blive hendes fordel. For som lægen er godt i gang i rumpetten, kommer der pludselig et nys over manden, som resultere i at lægen fik ansigtet pyntet med dejlige brune fregner... Uhhhhvvvv.......Det fede er at lægen, som er en ung, ret goodlooking mand, blot tager imod den vådserviet, som sygeplejerske rækker ham og tørre det af og fortsætter arbejdet. Det er sgu stærkt gået..!!!
    En ret fed lortehistorie, hvis jeg selv skal sige det...

    SvarSlet
  5. Det er fandme humor de der lortehistorier. Jeg hylede af grin og Naya grinte med - bare fordi - og da jeg så begyndte at græde af grin, måtte hun lige hen og ae mig på kinden og så fik jeg en ordentlig krammer.

    Kan ikke rigtig huske en god lortehistorie, men hvis jeg kommer på en skal jeg nok dele, I promise.

    KH
    Katja

    SvarSlet
  6. Fantastiske historier!

    "Min" bedste lortehistorie er ikke mine egen (heldigvis!).

    For et par år siden var min far i Berlin for at løbe Berlin Marathon. På et tidspunkt passerer han en mand der løber uden shorts og underbukser. Vi taler altså om en mand med dinglende diller til frit skue for alle.

    Min far tænker at det nok er et eller andet væddemål manden har tabt. Men da min far skal hjem fra Berlin med atletikbussen, opdager han at den nøgne løber sidder i bussen.

    Min far bliver nødt til at vide mere og spørger manden hvorfor han løb uden short. Og NU kommer vi så til det (b)anale. Manden fortæller at han var nået ud på 10 km. og så skulle han bare skide helt vildt. Der var ingen toiletter eller buske han kunne søge ly i. Og langs løberuten står folk i tæt og klapper af løberne. Så manden så ingen anden mulighed end at skide i bukserne. Han fandt dog hurtigt ud af at det var svært at løbe videre med så tunge shorts, så han så ingen anden udvej end at hurtigt smide shorts og underbusker og løbe videre.

    Min far var svært underholdt og spurgte om ikke det var vildt pinligt. Nej, svarede manden. Ikke så længe han løb. Det værste var da han kom i mål og skulle strække ud...

    Tror bare jeg havde valgt at udgå af løbet!!!

    SvarSlet
  7. Hold kæft hvor er I gode!
    Keep'm coming! :-)

    SvarSlet
  8. Jeg har faktisk en til, jeg havde glemt.
    Roskilde Festival 1993:
    Roskilde er vist lidt udenfor nummer, men den er bare stadig klam. Stine, en gammel skoleveninde og jeg er på festival og da Stine er flyttet til Norge, så bor vi i "russebuss"-lejr sammen med 50+ nordMÆND og har en fest!
    Anyway, en morgen skal vi ha' noget mad og dasker stille ned mod en bod og på vejen spotter vi en pi***fuld mandsperson, der ligger på siden og raver rundt i støv og skrald. Han lægger en halvstor arm, rejser sig troligt og samler dyret op i hænderne, hvorefter han går over i den nærmeste pølse/burgerjoint og spørger, om han kan få ketchup og sennep til!!!!!!

    Og jo, vi er sgu nok i familie et eller andet sted; i følge den der "rule of five" kender vi alle hinanden med max 5 led i imellem os. FX - jeg kender Bruce Springsteen. Hvorfor? Jo, for ovenstående Stine spiller guitar i et girlpunkband, hvis seneste abums er blevet produceret og lanceret i USA af Little Steven Van Zandt, der jo som bekendt har spillet sammen med the Boss i 100 år. :-DDDDDD

    SvarSlet
  9. Da vi hentede Johanna i cali i 2009havde hun rigtig tynd mave. hun brugte ble, men den kunne altså ikke altid holde det brune "vand" inde, så en dag, vi sad på en slags overdækket terrasse opdagede vi en brun "pøl" på gulvet.

    Faren vandt opgaven med at gøre barnet rent, mens moren gik på jagt efter en rengøringsdame. Jeg kunne ikke tale spansk og hun kunne ikke tale engelsk, så jeg måtte jo igang med tegnsprog og noget meget gebrokkent spansk.

    Jeg startede med "la Niña" efterfulgt af nogle bevægelser der skulle antyde at jeg havde ondt i maven. Derpå skulle jeg have vist rengøringskonen at der var lort på gulvet i underetagen ved at vise, at jeg lavede stort og så ved at pege ned af trappen.

    Den dygtige rengøringsdame forstod heldigvis mit "tegnsprog" og fik fjernet "herlighederne".

    Vi kan da kun sige, at colombianerne er et dygtigt folk, der vil gøre alt for at forstå os ikke spansk talende individer, der vover sig til det skønne Colombia

    Mange hilsner
    Maj-Brit

    SvarSlet