tirsdag den 7. juni 2011

En rejseberetning

Nå, men jeg var jo i København i weekenden. Og det var sjovt, dyrt, lærende, lækkert, smukt, svinet, dejligt, afslappende, hårdt og helt igennem skønt!

Vores bil

Vores hotel ;-)

Find verdens højst kvækkende frøer i parringsleg! Har ALDRIG hørt noget lignende!

Og så gav Holger kaffe på Kronborg,

inden dagen sluttede med kølige dråber

og sublim mad på Scarpetto i Grieffenfeldtsgade. 
Min nye yndlingsrestaurant,

hvor betjeningen var så god, at man måtte flirte lidt med den unge tjener ;-))

Næste dag besøgte vi Frede og Mary,

inden vi nød solen her,

og fortrød at vi have glemt solcremen, da vi sejlede her.

Hvorefter det var tid til verdens bedste burger, 
der smager meget bedre end den ser ud på dette billede!

Om aftenen besøgte vi Bakken, hvor vi så Cirkusrevyen. Der kommer jeg aldrig igen, med mindre jeg skulle få trang til mere revy! Bakken var en svinesti af rang og med fare for at lyde fordømmende, var der lidt for meget værtshus og "børn-pas-jer-selv" over det!

Lørdag gik turen (endelig) hjem igen. Selvom det var en dejlig tur, trak det i den grad at komme hjem til børnene og særlig Malthe, som ikke har undværet sin mor 2 nætter før. Det var heldigvis gået supergodt herhjemme, og der var heller ingen reaktioner fra Malthe på, at det havde været alt for hårdt, men farmand var her jo også.

Jeg er ikke tilhænger af, at man skal have gaver med hjem, når man har været væk nogle dage, men denne gang havde jeg lyst og købte lidt til børnene. Og bedømt på særlig Frederiks glæde, er det nok ikke sidste gang det sker, selvom det måske også hænger sammen med gavens karakter:
En Barcelona udebanetrøje. Drengen er fuldstændig skudt i Barca og kan på næsten autistisk vis remse spillere, trænere, trofæer mm op!


Da han gik i seng om aftenen hang trøjen ved siden af hans seng, så han kunne kigge på den, når han vågnede. Sødt!



Malthe var også begejstret for sin gave- i hvert fald formåede han at holde fast i bolden, mens han hyggede med sin "gaggi"(sutteflaske)

Der var en der var træt, da fruen kom hjem! 
(Måske ikke det mest charmerende perspektiv at fotografere ham i!!)

Og således slutter en rejseberetning i billeder og lidt ord. Den var måske nok mest interessant, hvis man var der selv! ;-)








Ingen kommentarer:

Send en kommentar