mandag den 1. marts 2010

For filan i fisan!

Når man endnu en gang bliver sprunget over af en anden familie - til trods for at man har stået på venteliste et år mere end dem - så kan det altså være svært at blive ved med at tro på, at det ikke er fordi der er noget galt med én!

Kom nu med den unge for filan i fisan!!

3 kommentarer:

  1. Øv for filan i fisan...
    Hvis ikke det var fordi at det ville give dig hjertestop - og i øvrigt være mere end dybt uretfærdigt - så ville jeg sgisme også gerne springe dig over - til trods for at jeg jo har ventet 2 år mindre end jer...
    Nå, keep on dreaming Mie... skal vi aftale, at vi ikke springer nogen over, før at I har fået barn???? Det må være jeres tur om lidt - og ellers må de sende jeres sag til region bogota - det virker som om de er hurtige på aftrækkeren der!!
    Kh Mie - de bedste energier sendes herfra til Silkeborg!!!

    SvarSlet
  2. Øv for jer!! Men kig lige på dine to dejlige krudtugler. Grunden til at de er så langsommelige i Neiva er jo at de skal matche et barn der er ligeså dejlig som dem du allerede har. En nærmest umulig opgave for dem! De må være top-strressede! Er sikker på at de snart finder frem til den lækreste kaffebønne af dem alle!
    Kram fra en der også har været i ventehelvede!
    Pia (Mor til Clara 9 og Maria 4 fra FANA)

    SvarSlet
  3. Jamen for fan... da! Hvad kan vi sige til jer, som virker motiverende? Jo, det må selvfølgelig være, at JERES barn skal være lige netop det helt specielle barn, som KUN passer til jeres familie! Tro på det - omend det kan være nok så svært. Og der er absolut INTET i vejen med jer. Tro aldrig det!!!

    Eva

    SvarSlet