lørdag den 31. juli 2010

8 intense uger

8 ugers intenst samvær er ved at være slut og hverdagen venter lige rundt om hjørnet.

Aldrig før at vi været så tæt sammen i så lang tid og delt så store oplevelser. Det har været stjernestunder på række, krydret med mindre gode dage indimellem selvfølgelig. Men heldhedsindtrykket: FANTASTISK!!

Rejsen efter Malthe blev bedre end vi havde turdet håbe. Sunde, naturlige reaktioner hos børnene, som vi havde ro og overskud til at møde - godt hjulpet af mormor og morfar, der var med de første 3 uger. Oplevelser i Bogotá og omegn, som vi aldrig havde troet ville være mulige at få. Og sidst med ikke mindst en rejse af passende varighed, der gjorde at vi kom hjem, inden vi alle var slidte og trætte af afsavn. Det var fantastisk at rejse hjem med  RO i hjertet - fordi vi havde fået det vi ønskede os, vores familie var nu fuldendt!

Hjemme igen gik Danmark på ferie, hvilket betød at Henrik ikke skulle starte på arbejde, så vi sammen kunne lande i nye roller og Malthe nye omgivelser. Et par uger blev brugt på mindre end lidt - vi var her bare.

Den tidlige hjemkomst betød også,  at vi fik mulighed for at holde lidt ferie i Skiveren, som vi holder så meget af. Det betyder så meget for os at komme der, sammen med nogle af dem vi holder allermest af. Og selvom vi var lidt mere for os selv af hensyn til Malthe, så nød vi det særlig meget i år, fordi vi ikke havde troet det ville blive muligt for os.

Tilfældigheder (skæbnen vil nogen sige) har skabt disse 8 uger - og havde det været et manuskript, havde vi ikke selv kunnet skrive det bedre. Vi har fået lige præcis alt det ud af denne sommer, som vi drømte om!

Som sagt venter hverdagen lige rundt om hjørnet. Det er fint og vi er klar til sfo i næste uge og skole derefter. En ny hverdag som en familie på 5 skal nu defineres og falde på plads. Jeg tænker, at det sagtens skal gå. Vi er i hvert fald godt på vej alle 5!

I får lige lidt billeder fra nogle af stjernestunderne i de sidste 8 uger, Nogle billeder er set andet steds, men jeg synes godt de kan bære en gentagelse.

2 kommentarer:

  1. Herligt at følge jer på sidelinien i mange af disse stjernestunder og er taknemmelig for selv at være en del af nogle af dem :)
    Ønsker jer al mulig lykke til i den nye hverdag, som snart starter for jer alle - med ønsket om stjernestunder i hobetal.
    Kram

    SvarSlet
  2. Åhhhh - sidder og får en klump i halsen, tårer i øjnene - skøn læsning. Og hjertet gør ondt af længsel. Jeg længes efter Colombia, nærvær og en mere til vores lille familie...
    Kh Mie

    SvarSlet