onsdag den 17. december 2008

Rygter på vandrørene...

Lige nu er der rygter på vandrørene. Både de spanske vandrør og dem i hos DA i Birkerød.
Vi venter som bekendt ikke hos DA, men har bekendte der gør, og de har i sidste uge fået godt nyt. Via deres kontaktperson i Colombia, har de fået at vide, at de er nr 121 til at blive sendt i region. Det vil sige at 120 familier før dem skal sendes i region - hvor selve matchningen mellem børn og forældre sker. Ud af en formidling på 1000- 1200 børn om året, ser det lovende ud.

Og hvad kommer det så os ved? Jo, vi er godkendt et par måneder før dem i samme alderkategori, hvilket må betyde at vi er endnu tættere på. Hvis altså man tør tro på rygterne... I mandags kom en lignende melding fra et spansk forum, så måske er der hold i dem??

I adoptionsverdenen er det svært at regne ret meget udog tro for meget på de rygter man hører. Man lader efterhånden også være, når man er blevet skuffet gang på gang. Men lige nu synes jeg der blæser positive vinde, og jeg har valgt at tro LIDT på dem. Det gør underværker for humøret og energien! Det kan godt være vi bliver skuffede, når vi får be- eller afkræftet rygterne fra AC, men indtil da har vi gode dage og de kommer som bekendt ikke skidt igen;-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar