fredag den 27. marts 2009

Vi følger vores hjerter...




Efter en hård uge med MANGE spekulationer og nætter, hvor vi har sovet 1/2 meter over madrassen, har vi idag besluttet at blive på ventelisten hos ICBF.

I formiddag har vi haft gode, nuancerede og konstruktive samtaler med hhv Pia hos AC og vores sagbehandler i Statsforvaltningen - disse samtaler har hjulpet os til at beslutte at følge hjertet og mavefornemmelsen.

Den væsentligste grund til, at vi bliver, er hensynet til Frederik og Andrea. En udrejse i 4-8 uger til et land, hvor man ikke kan færdes frit på samme måde, som man trods alt kan i Colombia og ikke mindst den usikkerhed, der trods alt stadig er pga at formidlingen er forholdsvis ny, har været medvirkende til at give udslaget. Desuden havde vi en rigtig god samtale med Statsforvaltningen omkring den nye godkendelse vi kommer til at have, således vi er godkendt på ny, så snart vores nuværende godkendelse udløber. Vi er heldigvis forholdsvis unge endnu(!!), hvilket betyder vi også næste gang vil kunne få en godkendelse på 0-36 mdr.

Det er en stor lettelse at have trufftet beslutningen - mavefornemmelsen er rigtig, nu står bare tilbage at indstille sig på endnu 2 års venten. Det bliver selvfølgelig ikke nemt, men vi tror på, vi kan klare det - vi indstiller os på det og sætter "uret" til at ringe igen i foråret 2011.

God weekend!

1 kommentar:

  1. Hej Heidi,

    Jeg forstår ikke helt hvorfor du skriver, at I først forventer at få et barn mere til foråret 2011. Har I ikke godkendelse 16. eller 22. maj 2006. Hvis ventetiden er 3½ -4 år, burde I så ikke få barn 2010? Jeg spørger fordi vi har en godkendelsesdato der hedder 15. maj 2006. Har Pia sagt 2011? Hvis hun har, så bliver jeg da endnu mere modløs end jeg er nu.

    KH
    Katja, ICBF

    SvarSlet