mandag den 14. september 2009

Så rundede vi de 4 år

Idag er det 4 år siden vi blev godkendt til vores 3. barn - den gang var den estimerede ventetid 1 1/2 år.

Hvordan fejrer man sådan et jubilæum? Har overvejet at brække mig - har også overvejet at købe en lagkage. Måske man skulle spisen kagen først og så brække sig bagefter...?

Ventehelvedet går op og ned - i disse dage befinder vi os midt imellem, og det er vel egentlig meget godt, jubilæet i betragtning... Ingen tudeture eller raserianfald so far. Jeg prøver at tage den positive JA-hat på de fleste dage, når jeg altså kan finde den. :tiphat:

Vi har 2 fantastisk dejlige unger - som vi nyder hvert eneste dag, og kan vel derfor egentlig ikke tillade os at være utilfredse eller utålmodige. Men det ændrer jo ikke ved det brændende ønske om nr 3 - og ved at man til tider føler savn og skuffelse i hobetal, når man igen og igen skal indstille sig på nye "deadlines".

Status er lige nu, at vi er nr 51 i Colombia - mod nr 143 i marts måned. 92 pladser på 5 mdr er vel ikke så ringe, selvom en del af pladserne skyldes, at andre ansøgere er flyttet på søskendelisten. Det gode ryk på listen kan vi ikke klage over - så det lader jeg være med. Udgyder blot et lille håb om, at der ikke igen bliver stilstand, men at de postive vinde forstætter.

1 kommentar:

  1. Jeg håber virkelig at du snart kan juble over at være sendt i region!!!
    Kh Mie

    SvarSlet