onsdag den 3. juni 2009

Tykhudet som en elefant...?

Åh jeg trænger bare så meget til at der snart sker lidt på listen igen...Man var jo lige kommet ind i "vanen", efter at der de seneste måneder har været en fin formidling og vi nu ligger nr 7. ;-)

Selvom jeg bilder mig ind, at det er helt okay, at der går noget tid endnu og med min fornuft godt ved, at det ikke er lige op over, så tænker jeg hver dag, når jeg åbner min mail "Mon der er mail fra Pia om, at vi er sendt i region?" Det er der selvfølgelig ikke...

Jeg bilder mig ind, at jeg er blevet mere tykhudet - og det er ikke kun fedt der gør det! Bliver hverken overstadig eller deprimeret - bare sådan "jævn skiden" når andre får børn eller der er rygter på listen... Bilder mig ind, at det er helt okay at vente, at vi slet ikke er parate, at det er godt vores børn bliver ældre o.s.v.

Samtidig mærker jeg mere og mere længlsen efter en lille snøvs. Jeg fik den skønneste nevø for et par måneder siden og hold da op, hvor det satte skub i længslen og minderne om dengang mine 2 dejlige børn var små.

Kan vi så ikke bare glædes og nøjes med de børn vi har...?? Nej! Når tanken om et 3. barn er født og og skibet sat i søen, giver man ikke lige op - selv ikke efter 3 år og 9 mdr. på venteliste. Har man oplevet suset, glæden, frustrationerne og den betingelsesløse kærlighed til et barn, så holder man ud - tykhudet eller ej, men hold kæft hvor er det svært indimellem.


(Så fik jeg luft og er klar til endnu en omgang ;-) )