lørdag den 28. juli 2012

Jamen altså

Hvor heldig har man lov at være?

2 ud af 2 ugers familieferie har været skønnere end skønne!

Vi har i år kørt en noget mere low budget form for ferie end vi plejer, og det er den bestemt IKKE blevet ringere af! Slet ikke!
Det hjælper selvfølgelig også på det hele, at vi har været beriget med dejligt selskab og godt vejr. Når vejret er godt er de gratis udeaktiviteter højt elsket i familien og humøret bare generelt lidt bedre, end hvis man skal sidde lårene af hinanden indendørs.

Og ja, man kan tage regntøj og røjsere på, men når man nu har et barn, der synes den slags er så pinligt og kikset, så tager det sgu lidt af fornøjelsen, når man skal hælde ungen i det, fordi han er bange for at blive set af nogen han kender ;-) Og røjsere er bandlyst! All Stars er bare ikke gode i regnvejr, skal jeg hilse og sige :-)  Det er en fase, I know, men jeg forudser det bliver en af de længere ;-))

Den forgangne uge er brugt i mormor og morfars sommerhus, med besøg af elskelige venner, strandeture, cykelture og en enkelt udflugt til nogle sandskulpturer.





Vidste ikke jeg have ligget model!

Smukke!

Venner 


mandag den 23. juli 2012

WTF!

-Moster, du er helt hvid i håret!

Er det her man siger tak eller stikker ungen en på kassen??

Jeg gjorde ingen af delene, selvom jeg måske havde lyst til at ruske ungen lidt, men hun havde jo ret, så jeg lod være.

Frisøren har haft ferie, så der var lige gået 10-14 dage længere end normalt mellem besøgene, og det sås. Tydeligt!! Skræmmende som jeg er grå i toppen. Meget!
Jeg magter det bare i.k.k.e! Vil sgu ikke være hende, der bliver spurgt om jeg er mormor, når jeg kommer for at hente min unge. Godt nok har jeg rundet de 40, men er det ikke noget med at fyrrene er de nye 30ere??? Og man har ikke gråt hår i 30erne.

Så afsted til frisøren med mig  idag. Hun gav mig desværre ret i, at det ser grelt ud, men også i, at det er alt for tidligt at springe ud! I stedet for må det blive et farvel til det mørke hår, som jeg har været så glad for, og så en mængde reflekser der forhåbentlig kamuflerer de grå udvoksninger lidt mere i tiden mellem farvningerne.

Det er lysere end jeg har haft det før, men det går jo alligevel den vej, når jeg en dag springer ud.
Synes selv det er blevet helt fint, også klipningen, men man skal sgu godt nok vænne sig til en anden farveskala.

Det er store problemer vi dealer med her! ;-)

Og nu er det så nu, at narcisissten piller i navlen og fremviser billeder af sig selv og det nye garn - som er lysere irl og derfor ikke skid bevendt. Men I vil jo så gerne se mig!! ;-))






lørdag den 21. juli 2012

Zen

Er her nogen?

Vel at mærke nogen, som gider læse et laaaaaaaaaaangt indlæg om den skønneste ferie i umindelige tider? Og se ca 953 feriebilleder af blå himmel og børn der spiser is?

Så er det bare ærgerligt, at jeg ikke gider skrive indlægget, fordi jeg er blevet sur over, at  aldrig så snart  har man sat sine fødder på matriklen,  før de dårlige puttevaner vender tilbage og man tilbringer en aften på trappen. For til sidst at bide gemalen halvt over og bede ham melde sig ind i kampen! (Hvilket han allerede havde tilbudt en halv time tidligere... :0)

Nu sidder der sikkert nogen og bider sig i knoerne over, at det indlæg ikke kommer, så for at skadestuerne ikke skal blive overrendt af kvinder med blodige hænder, får I lige en kort forkortet version her:

Da vi tog hjemme fra så det sådan ud:
Til dels også i vores indre, efter et forår hvor vi har haft lidt for travlt og været lidt for lidt sammen alle 5.

Men når man skal bo sådan:

og himlen er blå hele ugen og ens unger er skidesøde og medgørlige 24/7, så er det svært ikke at smile.

Og de gjorde vi så, mens vi spise makrelmadder på terrassen og passede på, at de ikke blæste af tallerknen.

Vi cyklede også en tur 
eller to.

Nogen blev også lidt mere brune beige:
Mens andre bare var søde i solen:


Og så hyggede os bare helt vildt med familie og venner, som også havde indlogeret sig i Niels Skiverensgård eller på campingpladsen. Vi forlod stort set ikke Skiveren, for vi havde det bare så hyggeligt, og behovet for at komme ud at se noget af alt det vi har set før, var der bare ikke.

Når det så blev aften, kiggede vi længe på det her:



Og glædede os over  at næste morgen, gjorde alle det her

til klokken var næsten 8. Hver dag!

Jamen kan man så bede om mere? (udover at ens unger gider lægge sig til at sove herhjemme!)

Det var skønt med skønt på. Zen med zen på og en af de ferier man bare ikke gider hjem fra. :-))

tirsdag den 10. juli 2012

Posedame

På den dejlige weekendtur vi lige har været på, så vi lørdag eften en posedame, hvilket gjorde stort indtryk særligt på børnene. De har set hjemløse før, men det var været de mænd, man jævnligt møder rundt omkring i gadebilledet. 

Hende her var anderledes, viklet ind i flere engangsregnslag trods varmen, slæbende på så mange poer, at hun ikke kunne bære dem alle på en gang. Øvrig påklædning og generelle fremtoning, var "et skidt syn", som vi alle kan få lidt ondt i maven af at se. Det frembragte både bekymring, utryghed og indfølelse hos børnene, der synes det var et meget barskt syn.

Der blev stillet rigtig, rigtig mange spørgsmål, som vi besvarede på bedste vis. Men hvor er det svært for børnene at forstå, at nogle er nødt til eller bevidst vælger den vej. Også for os andre...

En ting ramte mig især. Det var da Andrea sagde, at hendes Colombiamor måske også lever på den måde.... Stakkels børn at skulle rumme sådanne tanker...

lørdag den 7. juli 2012

Dag #7

Garden.

På Trapholt er en dejlig have, hvor man blandt andet kan lege lidt med perspektiv. Derfor får I lidt ekstra billeder fra vores leg med dette:


Jeg spiser dig!

Slugt!


Dag #6

Stol.

Da jeg ikke faldt over nogle interessante stole igår, udsatte jeg dagens opgave til idag, hvor jeg vidste vi skulle på Trapholt.

Et skønt, skønt sted med en fantastisk beliggenhed med udsigt over Kolding Fjord.
Når man som mig er vild med stole - særligt de dansk designede - var det det rene slaraffenland :)

Jeg har valgt et billede af 3 af de klassikere, som jeg bedst kan lide. Den ene er i hus - de andre kommer den dag jeg finder en guldåre i haven og ikke mindst et hus med plads til dem ;-)


Denne her gider jeg ikke have!! (Man må forøvrigt heller ikke sidde i den ;-) )


Har du en favoritstol?

fredag den 6. juli 2012

For-ferie

Efter et forår hvor der har været meget lidt tid til at være sammen alle 5, er vi taget på weekend i Kolding inden vi sammen har 2 ugers ferie fra næste fredag.
Vi fik et knaldtilbud på et Scandic hotel - ikke charmerende, men billigt og familievenligt. Og så er det jo ikke her vi skal bruge vores tid.
I eftermiddag gik turen mod grænsen med en skøn afstikker til Åbenrå, hvor vi købte pizza og tog med til lystbådehavnen, hvor vi spiste i det skønneste vejr.












- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 5. juli 2012

Dag #5

On the floor




Winthers den grønne med Bodil Kier på slæb. Kunne også at fremvist twistbilen eller løbecyklen, der bruges lige så meget indenfor som udenfor. Jamen drengen har noget med køretøjer. Elsker alt med hjul.

Modsat sin bror der aldrig har været til den slags. Sjovt som de er forskellige på så mange måder; den ene elsker grøntsager, den anden ikke. Den ene er motorisk stærk, den anden ikke. Den ene elsker at synge, den anden ikke. Jeg kunne blive ved.

På et punkt ligner de dog hinanden: For tiden søger, udfordrer og overskrider de begge egne og vi andres grænser. På godt og ondt. Så har man da noget at bruge sin ferie på ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 4. juli 2012

Dag #4

Fun!
Hvis der er en, der har det sjovt, er det ham her:




Indkøringen i børnehaven er intensiveret - og han nyder det! :-)
Seje Malthe ❤
- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 3. juli 2012

Dag #3

Dagens opgave: Best time of the day:


Heiditid :-)
Forstå mig ret! Jeg vil jo allerhelst være sammen med mand og børn, men indimellem er det en lise for sjælen at have en time med sofaen på ryggen og ro i huset. HELT ro! ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 2. juli 2012

Dag #2

Idag var overskriften i fotolegen "busy".
Med uanede mængder vasketøj, der aldrig synes at aftage, var det ikke svært at finde ud af, hvad der skulle fotograferes.





Som dagen gik, burde det dog i stedet have været et billede af mine 2 ældste, for hold da helt kæft, hvor de ævler og kævler for tiden! De har så travlt med at kommentere hinandens handlinger, blande sig og kæmpe egen sag konstant. Millimeterdemokratiet lever i fuldt flor, alt måles og vejes til
mindste detalje.

Jeg overvejer sgu at tage navneændring til Kofi Vaskekone Anan;-)

-Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 1. juli 2012

Sommersjov


Her mens der er total dødvande på bloggen, vil jeg dele denne lille sommerleg med jer.

På Instagram faldt jeg over et link til fatmumslim, der inviterer til en leg, hvor man dagligt
tager et billede ud fra en liste hun har lavet.
Du kan følge mig på Instagram (@heidiks71) eller her på bloggen.

Dagens opgave: Selvportræt. Da det er sidst på dagen, blev det denne udgave:





Vil du være lege med? Send mig et link! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone