tirsdag den 26. juli 2011

Snøft

Må man godt tude over en ting??

Jeg gør!!

Har lige solgt Malthes barnevogn, som vi stort set ikke har brugt siden han fik ondt i ørerne i september og derfor ikke ville sove i den.

Nu er den solgt og jeg tudede, da den kørte herfra! Ikke fordi jeg vil savne den rent fysisk, men fordi den symboliserede længslen, lettelsen og glæden over endelig at komme i land med Malthe.  Med næsen i sky og rank ryg, har jeg er jeg med stolthed spadseret ud i verden for at vise min unge frem - både den 1., 2. og 3. Endelig, endelig fik jeg hvad jeg havde ønsket mig!

Jeg har altid ELSKET at gå med barnevogn, nydt de nære stunder med mine børn, hvor vi kiggede hinanden intenst i øjnene, mens vi snakkede, om det vi kom forbi. Nydt at se dem putte lunt og godt pakket ind, med kun næsen stikkende frem en kold vinterdag. Nydt at hente en lille varm, veludhvilet unge ind efter en lur. Nydt at gå og gå og gå...

Den tid er forbi og andet godt er kommet til - jeg ved det godt! Men det ændrer ikke ved den lille "sorg" det er, at jeg ikke længere skal promenere som en stolt nybagt mor....

fredag den 22. juli 2011

Anmeldelse

Kender du tv-serien "Mad Men"?
Hvis ikke, så sørg for at du kommer til det!

Jeg har set sæson 1 mens vi har været på ferie og imorgen lander sæson 2 og 3 i min postkasse, så er der lige til et par uger mere ;-))

Du kan læse anmeldelser her eller her.
Selv er jeg (ikke overraksende) vild med "lonely rider-typen" Don Draper!


Jeg har en svaghed for kvindebedårere, der ikke altid går ad den rette sti. Mænd der skjuler et eller andet, så man føler man er nødt til at hænge på, for at blive klogere på deres "knuder".
Når altså bare jeg ikke selv skal være gift med dem!!!

Stilen i serien er også rent scenografisk god. Lækre møbler og flotte biler. Pencilskirts, høje hæle, røde læber osv - lige som man oftest ser mig ;-)
Hvis du har lyst til at lege dig ind i den tid, så klik her.
Her er mit bud på Heidi 22 år i 1960 :-))

mandag den 18. juli 2011

Dagen derpå

Nå, men var det så godt eller hva'?

JA - for satan! Vildt godt! Både før, under og efter! Selv om jeg åbenbart var så hård ved Robs, at han var nødt til at lægge sig dagen efter ;-))

Et sceneshow der slår alt hvad jeg hid til har set!  Og god musik og skøn stemning og godt selskab og sang og skrål og grin og dans og og og....tømmermænd dagen derpå!

Jeg har været lidt småforelsket siden jeg kom hjem - i Robs selvfølgelig!! Og helt ærligt - selvom manden på mange måder er kugleskør, så havde jeg sgu gerne holdt ham på panden, da han lå med hovedet i spanden hele lørdag ;-))





(Havde desværre glemt mit kamera, så disse er en dårlig iPhonekvalitet)


torsdag den 14. juli 2011

Poptøs??

Ja, det kan du edderbroderemig regne med! Særligt når det kommer til ham her:


Vi dater i Parken imorgen, hvor han har taget et par af sine venner med.
Om jeg glæder mig? Det tror jeg nok jeg gør!!!

(Billetten er en julegave fra min søde mand og inkluderer også fly og hotel. Og så skal han ikke engang selv med! Tøsetur med søster :-)  )

tirsdag den 5. juli 2011

Man betaler jo sin skat med glæde

...og derfor er det vel okay at ringe til Lægevagten to gange på en aften?

Pludselig meget høj feber - 40,3 - hovedpine mm hos Andrea gav den første opringning. Bryder mig bare ikke om temperaturer over 40!

Mor blev beroliget og der blev ordineret Panodil. Godt så.

To timer senere kaster hun op. Voldsomt. Virkelig voldsomt. Den indre alarm aktiverer meningitisfrygten og når først den er i gang er der ikke andet at gøre end at ringe igen.

Mor beroliget og vejledt. Godt så.

Nu ligger vi så side om side her i dobbeltsengen Andrea og jeg. Hun sover roligt, stadig iført den sommerkjole, hun nægtede at tage af fordi hun frøs, da hun fik feber. (som heldigvis er faldet noget nu)

Mor er beroliget og vejledt, men det bliver nu nok ikke til meget søvn i nat. Antennerne er ude!

Børn skal ikke være syge !!


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 4. juli 2011

Take away

Det startede så godt

Skal lige se hvordan det er at spise på denne side af bordet

Så er jeg den, der er skredet!



Hvem vil ikke gerne spise i sofaen, mens de ser "Friends"??

Malthemøgunge ;-))

lørdag den 2. juli 2011

Sat til vægs af en 2 årig!

Malthe er ikke synderlig interesseret i at sidde ved bordet og spise for tiden. Så snart han ser sit snit til det, rejser han sig og går med meget provokerende mine og et frækt glimt i øjet fra bordet. Han går om i stuen eller som idag om på den anden side af bordet. Jeg beder ham selvfølgelig om at sætte sig igen, men det ignorerer han. Indimellem ignorerer jeg ham også uden at det ændrer noget. Hvis ikke jeg henter ham, bliver han væk.

Idag rejste jeg mig for at hente ham omme på den anden side at bordet, hvor han stod ved siden af Frederik. Så snart jeg rejste mig, stak Malthe i grin og kravlede ind under bordet. Jeg forsøgte at nå ham, men han er lynhurtig, så han smuttede fra mig. (Vi har et ret stort spisebord, så der er god plads til at kravle frem og tilbage. ) Henrik var ikke hjemme, så vi kunne ikke omringe ham, altså var der ikke andet at gøre, end at stikke røven i vejret og kravle ind under bordet for at fange ham. Grinende fes han frem og tilbage, inden det lykkedes mig at fange ham. Behøver jeg at sige, at jeg var lettere ophidset og svedig! At de store samtidig var ved at flække af grin, gjorde ikke ophidselsen mindre!

Satte røvbananen op på stolen igen, hvor han i en meget bestemt tone fik at vide, hvordan tingene skulle være. Han kvitterede med at hælde et glasvand ud over sin mad - med vilje!  Så fik mutter nok. Havde lyst til at binde knude på ham, men satte ham i stedet ud på gulvet i entréen, med besked om at blive siddende der. (Han kan se os derfra gennem en glasdør) Der sad han fint i 7 sekunder, så rejste han sig og gik via stuen ind i spisestuen. Jeg satte ham tilbage igen med besked om, at han ikke var færdig. 15 sekunder så var han der igen. Ophidselsen steg, men man må jo ikke slå børn - heller ikke de store, der stadig var ved at dø af grin - så jeg sendte ham retur igen. De store fik talt og påskrevet, at det jo ikke var ideelt, at de grinede, men når man ikke må grine er det jo ikke nemt at lade være, så de fortsatte trods trusler om bål og brand. 8 sekunder efter var han der igen! Retur! 10 sekunder så var han retur. 

Så gav jeg op! Kunne hellere ikke selv blive ved med at holde masken.
Malthe møgunge ;-)