fredag den 27. maj 2011

Slap my face!

Fååg hvor føler jeg mig som en lortemor lige nu!

Endnu en gang har jeg formået ikke at lytte og forstå godt nok. 
Endnu en gang er det lykkedes mig først at tage tingene alvorligt, når barnet er ved at bryde sammen! Endnu en gang er det lykkedes mig at tro, at det nok bare var "hysteri".

Flot Heidi, virkelig flot!!




torsdag den 26. maj 2011

Klistermærker

Som barn samlede jeg på klistermærker. Det gør jeg ikke længere, men hvis jeg gjorde, ville jeg helt sikkert have et ganske særlig et, som jeg ikke ville vise frem for mine børn! (I den naive tro at jeg derved kunne fremstå som det gode eksempel!)

Hvis du trænger til et godt grin og ikke har "stram overlæbe", så se lige her! Det er sgu da sjovt!!

P.S:
Jeg ved hvor klistermærkerne kan bestilles. Sig til hvis du vil have et link ;-))

søndag den 22. maj 2011

Ikke så ringe endda

Jeg skylder vist en update på jobsituationen:

Altså:
- Jeg er jo på ingen måde vild med at fise ud af døren før en hvis herre får sko på om morgenen!
- Jeg synes stadig rettearbejde og elevplaner er noget samme herre har opfundet!
-Jeg synes stadig det er forkert, at et lille barn skal tilbringe flere af sine vågne timer hos en anden end forældrene.
- Jeg savner roen om morgenen og om eftermiddagen.

Men:
- Jeg må også konstatere at jeg faktisk godt kan lide at være sammen med de der børn.
- Og kollegerne!
- At der er okay at komme lidt ud af barselsboblen, selvom man af en eller anden grund tager på af at arbejde, fordi man er "nødt til" at spise hver gang der er pause ;-)
- At der venter arbejdsopgaver forude, som jeg ser frem til at tage hul på.

Faktisk vil jeg gå så vidt som til at sige, at det ikke er så ringe endda! 

Men hold kæft  hvor jeg glæder mig til at komme på nedsat tid igen efter sommerferien. Det vil forhåbentlig give lidt mere ro i dagligdagen og betyde, at jeg ikke skal sidde og forberede mig fra kl 20.30 om aftenen.

P.S
Nå ja, og så betyder det altså ikke, at jeg skal være lærer 15 år mere! Selvom det går fint skal man jo ikke opgive sin drøm!

P.P.S.
(Og hvis ham der gemalen kom og spurgte om ikke vi skulle have en 4'er, så ville jeg ikke tøve et sekund med at sige ja! Om ikke andet så for barslens skyld ;-)) )

lørdag den 21. maj 2011

Dåb

Så er billederne i hus, og det er vist på tide med en lille opdatering på den store Malhte-dag i søndags!

35 børn og voksne var trommet sammen til brunch, inden vi skulle i kirke kl 13. En anderledes måde at gøre det på, men vi kan klart anbefale en dåbsgudstjeneste, ikke mindst når man har et større barn der skal døbes og 14 børn med som vidner i kirken ;-) Efter gudstjenesten var der fødselsdagssang, gaver og kagebord inden vi sidst på eftermiddagen sagde farvel og tak for idag.

På trods af at der stadig var rester af ugens sygdom i kroppen hos Malthe, klarede  han alle gæsterne og festivitasen til bravour! Det gjorde forældrene også! Far sagde det rigtige navn, mor tudede de rigtige stede, og storesøster og -bror fik tørret vandet af håret på dåbsbarnet uden at komme op at slås.
Vejret var overraskende godt, maden god (hvis jeg selv skal sige det ;-) ) og gæster absolut tålelige at have på besøg :-))

Vi havde en skøn, hyggelig og afslappende dag - lige i vores ånd.

Lidt af maden

Havehygge

Dåbsbarnet - motivet fejler i hvert fald ikke noget ;-)

Mener du virkelig jeg skal stikke mit hoved derned??

Der tørres efter

Alt for mange gaver!

Kage skal der til!



Bedsteforældrene

Fadderne

Gæsterne, med udtagelse af smukke Heidi, smukke Jan og smukke Karsten ;-)


Nåh ja, så var der jo lige en fodboldkamp, der skulle ses sidst på eftermiddagen ;-)

Og lidt rengøring til sidst. Godt man har lille hjælper :-)

Skidt og sko

Min bil ligner altid en svinesti! Møgbeskidt og sundhedsskadelig er den!

Får flere måneder siden vandt jeg et væddemål og præmien var en rengøring af bilen. Præmien har ladet vente på sig, men igår blev den indløst og ud af lortebunkerne dukkede et 3 år gammelt gavekort til Sportmaster. 3 år!!!!

Kortet skulle selvfølgelig straks bruges til et par længe ønskede sko. Hvad ellers? :-)






(Ekstrem dårlig iPhonefoto kvalitet!)


Sooo nice er de! Og i stand til at pimpe selv de kedeligste jeans op.
I'm in love ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 20. maj 2011

Jeg savner -

jer og tid til at blogge!

Det var åbenbart ikke kun et indlæg der forsvandt i sidste uge, det gjorde bloggeren også :-(

Men jeg LOVER at vende tilbage med op til flere indlæg i løbet af weekenden, i næste uge har jeg nemlig ikke tid ;-)

So long!

fredag den 13. maj 2011

Forberedelser #3

...#2 forsvandt jo.


Der snittes,



og røres



og vaskes op til sen aften.



Og som belønning er der is til natmad :-)

(hyggeligt at prøve at have manden med i køkkenet ;-) )

- Posted using BlogPress from my iPhone

Hva' sker der lige...

...for Blogger???

Det har været umuligt at komme ind hele dagen og indlægget fra igår er forsvundet.

Mystisk...??

onsdag den 11. maj 2011

Mer' vil ha' mer'

Midt i alle festforberedelserne, endnu en sygdomsperiode hos lille M, teaterfester for de store, fagfordeling m.m. er mine tanker fyldt med drømmen om endnu et barn.

Jeg kan aldrig få nok af at få et lille nyt menneske i mine varetægt og se det vokse og blomstre som tiden går. At mærke kærligheden vokse og vokse og vokse år efter år efter år.

Her er nok at se til og hverken økonomi, alder eller logistik, synes det er en god idé.
Men hjertet siger noget andet, og som grundtanke synes jeg man skal følge sit hjerte.

Men ikke denne gang...

Det går ikke....

Desværre.... Selvom det ikke er de børn man får, man fortryder, men de børn man ikke får...

mandag den 9. maj 2011

Forberedelser

Vi er i fuld gang med forberedelserne til Malthe-festen på søndag.
Første skridt tog vi for nogle måneder siden, hvor vi bestilte indbydelser hos denne superseje krea kvinde :-)

De er så flotte!

Og en lille gave fra det søde menneske, var der også :-)




lørdag den 7. maj 2011

Magiske 7. maj

Det er en stor dag idag!

Malthemusen fylder 2 år, og det er samtidig 1 årsdagen for den magiske opringning om, at en lille dreng ventede os i Colombia!

Dagen idag skal fejres stille og roligt, bare os 5. Andrea skal til afdansningsbal - det kan ikke udsættes - men imorgen kommer moster m. fam. til kagemand, og så skal vi ellers fejre smuksakken for alvor næste weekend, hvor der er inviteret til dåbs- og fødselsdagsfest.


Vores tanker går særligt idag til Colombia, hvor der sidder en kvinde og savner sit barn. Det er tungt at tænke på, at hun måtte give vores guldklump fra sig, men samtidig er vi fyldt med taknemmelighed over, at netop han blev vores!

Jeg har været et smut tilbage på Malthe-bloggen og fundet det indlæg, jeg skrev for et år siden om den magiske 7. maj 2010. Det er langt, men måske du har lyst til at læse med :-)


Endelige, endelig kom forløsningen! Efter 4 år, 7 måneder og 24 dage fik vi igår den magiske opringning om, at vores lillebror har fundet vej til os.

Efter at have fået nys om, at lægepapirerne måske havde fundet vej til Danmark, sendte jeg i går formiddag en mail til Tina hos AC, hvori jeg spurgte om der mon var kommet papirer? Derefter tog jeg til frisør og sad der i et par timer. Da lokkerne var trimmet og de grå hår dækket, ringede Henrik til mig, mens jeg var ved at betale. Jeg havde svært ved at høre hvad han sagde, så jeg spurgte bare: " Har  hun ringet, har hun ringet?". Det havde hun desværre ikke, så jeg sagde, jeg ville ringe, når jeg kom i bilen.

Sulten og lettere utålmodig satte jeg mig i bilen og ringede Henrik op. Han var på vej til reception og ville lige sige, at han kom sent hjem. Desuden fortalte han, at han havde betroet sig til en kollega - da han bare var ved at sprænges af spænding over, om vi ikke snart hørte mere. Vi sludrede lidt om vores forventninger, utålmodighed og spændingen, der forhåbentlig snart skulle udløses, inden vi lagde på.

Med sulten knurrende endnu mere i maven, kørte jeg to minutter mere, da telefonen ringede kl. 13.30. PRIVAT NUMMER!!! Jeg tog telefonen og kastede bilen ind til siden.
"Hej. Det er Tina fra AC. Undskyld jeg første ringer tilbage nu, men jeg har haft så travlt idag! Jeg har nu fået alle papirer på jeres lille dreng. Han hedder Juan og fylder 1 år idag!" (Det viste sig senere, at hun havde svaret på min mail lige da jeg var taget hjemmefra, og havde skrevet, at hun ville bringe ham i forslag senere på dagen!) Jeg gav mig selvfølgelig straks til at tude, mens jeg fik fremstammet om alt var som det skulle være. Det var det heldigvis! Jeg meddelte, at jeg ville vende bilen og køre tilbage mod Århus, og hente papirerne med det samme. Hun havde ikke mulighed for at møde mig, men ville lægge papirerne i receptionen.

Vi ringede af og med rystende hænder forsøgte jeg at ringe Henrik op. Han tog ikke telefonen, så jeg vendte bilen og kørte mod Århus i al for høj fart, mens jeg forgæves forsøgte at få fat i ham igen og igen. Til sidst måtte jeg ringe til min søster, for jeg skulle bare fortælle det til nogen, og hun var også nødt til at skynde sig hjem til os, hvor Frederik selv var gået hjem fra skole og ventede på, at jeg skulle komme og køre ham til en lege/spiseaftale i den anden ende at byen. Aftalen blev, at hun hentede børnene og sagde til dem, at mor var forsinket hos frisøren. (Man må godt lyve i nødstilfælde ;-) )

Jeg nærmede mig nu Århus, stadig uden at have fået fat i Henrik. Da jeg kørte af motorvejen traf jeg en rask beslutning. Jeg vidste, hvor Henrik var til reception, så i stedet for at køre direkte til AC efter papirerne, kørte jeg et smut forbi Skejby, hvor jeg gik ind på den fertilitetsklinik, hvor Henrik var til reception og fortalte ham, at han var blevet far! Han blev noget rundt på gulvet, da han så mig, men blev selvfølgelig ligeså lykkelig som jeg, så han sagde hurtigt farvel i overlægen + frue, med beskeden om at han altså var nødt til at køre igen, da han var blevet far på en anden måde en den, de hjælper folk med at blive det på!

Sammen kørte vi derefter til AC, hvor vi fik banket en dør op og hentet papirerne. Der var ikke nogen til at møde os, så vi listede hurtigt af igen, med billedet af den skønneste lille dreng i hænderne.

Vi ringede i øst og vest på vejen tilbage til Skejby, inden jeg kørte hjem til Silkeborg, mens Henrik måtte til Randers og afslutte noget arbejde. Først og fremmest fik vi selvfølgelig ringet til vores børn. Frederik blev så glad, så glad og jeg lovede ham, at komme forbi ham hos vennen med et billede af lillebror. Andrea var lidt forvirret  og ville vide, om han var i bilen hos mig.

Tilbage i Silkeborg - efter en alt for hurtig køretur! - fandt jeg først Frederik. Vi fik snakket lidt om og kigget lidt på billedet af lillebror i entréen hos legekammeraten. Frederik havde længe glædet sig til den aftale, han havde den dag, så han valgte at blive hos vennen. Jeg kørte derefter hjem til Andrea og moster og fik vist vores lille vidunder frem.

Resten af dagen blev ligeså hektisk. Familie og venner kiggede forbi med mad og blomster. Der kom blomster med bud og smserne væltede ind! Søde opringninger og tårer i uendelige strømme ned af kinderne! En helt igennem dejlig dag, der dog har sat sig sine spor idag. :-)

Vi har fået den fineste lille dreng! Han en ikke så stor, men helt igennem sund og rask. Han er placeret hos en plejefamilie og har været der stort set fra fødslen. Navnet skulle vi lige bruge et par timer på at få på plads, men ved midnatstid, faldt det på plads. Det er os en usigelig glæde at præsentere: Malthe David 
Det allerførste billede vi fik at Malthe


onsdag den 4. maj 2011

30. april

2002
Det første møde

2011
Smukke fyr

Skøre fyr

Sultne fyr

9 år med dette smukke barn, der kan drive mig til vanvid, sno mig om sin lillefinger, få mig i det røde felt og få mig til at smelte som smør. 

Klog, kvik, køn, kværulerende, kærlig, kysselækker, krævende og kololenorm knuselskende FREDERIK. 

TAK for dig :-))


mandag den 2. maj 2011

Kæft man har travlt, når man ikke barsler mere!!

Der bliver jo hverken tid til at blogge eller sove middagssøvn.

Ikke engang et lille indlæg på Frederik-dag, er det blevet til :-(
Og har jeg fortalt vi skal holde barnedåb om lidt? Og have nye gardiner ;-))
Og hvad med en opdatering på jobstart og dagpleje....?

Det kommer....inden længe...
Skal bare lige have luft for elevplaner, stile og skolehjem-samtaler.... Håber I hænger på!!