lørdag den 29. januar 2011

Er der hul igennem?

Har fået en lillebitte iPhone :-)) Skal lige prøve om jeg kan finde ud af at blogge fra den.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Nu er jeg træt!

Træt af at skulle servicere, blive rykket i og krævet fra alle sider. Træt af at have brugt mindst en måned ud af de sidste 3 på sygdom hos den ene eller den anden. (Godt man ikke går på arbejde lige nu) Siden 1. juledag har vi haft 1!!! uge uden sygdom.

Malthe er heldigvis i bedring idag, og det er da også derfor at jeg her til aften mærker, at det er ved at være nok. Så jeg har været en gnaven mor og en irriteret og "spids" kone!

Overvejer om jeg skal have dårlig samvittighed.... Det har jeg lidt, men på den anden side, så prøver jeg at overbevise mig selv om, at det også er okay, at jeg får nok og trænger til lidt luft. Aftenerne plejer at være mit helle - der hvor jeg lader op - og dem har jeg ikke haft den sidste uge.

Ynke, ynke, ynke... ;-)) Har vist lidt is i fryseren - det er vist på sin plads at spise det nu! Skal jeg dele med manden??? Nej, vel...?

fredag den 28. januar 2011

Øv...

Jeg bryder mig ikke om det!!

Min lille dreng er så skidt tilpas at han enten sover, eller også hoster han så øjnene er på vej ud af hovedet på ham og han er ved at kaste op. Det gør ondt på mig - og ikke mindst på ham!

Vi har været et smut forbi sygehuset, der har diagnosticeret en RS-virus. Det er rart at vide, hvad det er han fejler, og hjælper da også lidt på bekymringen. Malthe får nu maske hver 3.time og panodil til at tage alle de smerter der følger med at hoste så meget. Feberen er heldigvis faldet, og masken hjælper også så meget nu, at han ikke længere bliver blå på negle og hud, når et anfald tager fart.

Udover bekymringen for Malthe, så plages jeg også af dårlig samvittighed overfor de store. Jeg havde LOVET Frederik, at jeg ville se ham spille hockey igår og Andrea at vi skulle købe fødselsdagsgave, men det lod sig ikke gøre pga indlæggelsen. Derudover måtte børnene passer af først den ene, så den anden og så den ene igen, fordi jeg sad i Viborg og Henrik var i Odense, hvorfra han skulle hjem med toget. Helt igennem dårlig timing! De store led selvfølgelig ingen nød - tværtimod - men det ændrer ikke ved, at jeg ikke kunne overholde mine aftaler med dem, og det bryder jeg mig ikke om.

Nu er det heldigvis weekend uden planer og med 2 voksne mennesker hjemme, mon ikke det hjælper lidt på det hele...

onsdag den 26. januar 2011

Gaaaab

Hvor er det kedeligt at sidde i sofaen timevis med et sygt barn!
Har set TV2News forfra og bagfra hele dagen, ja altså når jeg ikke lige har vasket bræk af mig selv, computeren, sofaen og Malthe.

Nå - det jeg ville sige var, at når man nu alligevel sidder her, kan man jo ligeså godt netshoppe lidt, mens barnet sover, så derfor har jeg idag købt en iPhone - og meldt Frederik til bordtennis :-))

mandag den 24. januar 2011

Prøve igen?

Midt i alle mine ventefrustrationer for halvandet år siden, besluttede jeg mig for at jeg ville lære at hækle.

Tænkte at det kunne være godt for min sjæl, at have lidt at nørkle med. Desværre lykkedes det aldrig at få fremstillet andet en et sjal til en bamse - et sjal fordi det tæppe det egentlig skulle være blevet til, endte med at blive trekantet! Mit talent rakte simpelthen ikke til at hækle - og da slet ikke til at læse opskrifterne!

Idag faldt jeg så over dette tæppe på denne blog.



Det gad jeg eddermame godt lave!! Måske man skulle prøve igen nu, hvor man ikke er ventefrustreret mere?  Så kunne man  finde sig en hækleskole eller en privatlærer???? ....overvejelserne er igang....

søndag den 23. januar 2011

!!!

Ja, altså det var jo ikke fordi, at det var en abefest!!

Vi glemte bare at tage billeder af det veldækkede bord, de flotte tapas og den intellektuelle diskussion.

Kameraet kom først frem, da der gik drinks og dans i den. Da der var nogen der havde brug for at flashe sammenpresset kavalergang og andre var ved at være klar til at gå i seng. Da nogen pludselig fik trang til at ryge og cyklede på tanken på en flad cykel for at hente cigaretter med og uden mentholsmag.

Vi er altså pæne og ordentlige mennekser allesammen! Det lover jeg! Og så var det iøvrigt nok sjovest, hvis man var der selv ;-))

Chokolademousse - vi fik mad!

Prøvesmagning!

Just dance

& dance

& dance!

Guess who??

Isbjørne-efterladenskaber!

Hr og fru lesbisk!

Kort før der var en der måtte i seng!

Godnat!

cigaret-chiks!!
Sing stars!



Cocktail-chiks!

lørdag den 22. januar 2011

God røv og god fest!

I aften er der forfest her på matriklen. Forfest fordi den rigtige 40 års fødselsdag skal fejres sammen med gemalens om et par år. Så inviterer vi familien og det øvrige revl og krat ;-)
I aften er vi "bare" en flok tøser der skal have tapas og drinks. Jeg glæææææder mig - og lover selvfølgelig at fotodokumentere festlighederne.

tirsdag den 18. januar 2011

Gaveregn

I anledningen af min fødselsdag har jeg bl.a. fået flere længeønskede lækkerier.


Paustians kubusstage købte jeg til næsten halv pris, for nogle af mine fødselsdagspenge.

Bordet fra Hay har jeg længe haft et godt øje til. Nu blev manden også overbevist og købte det til mig. Andrea spurgte om det var et bålfad! ;-)


Duckfeetstøvler - en gave til mig fra mig ;-)


(Jule)træer fra Kähler. Desværre har jeg kun 3 tilbage - Malthe synes det ene skulle bruges som kasteskyts...


Stolt mor

Andrea går i 0. klasse, hvor de efterhånden har arbejdet sig igennem alfabetet og er begyndt at børnestave. Inden skolestart havde hun ikke vist det med bogstaver nogen synderlig interesse og kendte ikke andet end et par stykker. Nu har hun styr på de fleste bogstavers navne og ikke mindst deres lyde. Prøv engang at se dette fødseldagskort hun skrev til sin far forleden:
"tløg mæ føs######  far ils Andrea"

Jeg synes sgu det er flot - og så er hun heller ikke helt ringe til at tegne ;-)) Bemærk i øvrigt de 3 kroner hun havde lagt ved kortet ;-))

torsdag den 13. januar 2011

Ynk med ynk på!

Snot, syge børn, forkølet mor, snot, diarré, tandgennembrud, pille dreng ned fra køkkenbord, snot, hoste, pille dreng  ud af stikkontakt, hoste, snot, tørre røv, natteroderi, hoste, samle smadret porcelænstræ op, snot, tørre røv, tage temperatur, pille dreng ned fra køkkenbord, febersyg mor, hoste, pille dreng ned fra vindueskarm, menstruationssmerter, pille dreng ned fra komfur!!, snot, tørre røv, køre til læge, hoste, give medicin, pille dreng ned fra lampe, snot, tørre vand op fra gulv, tørre vand op fra sofa (guess who?), tage temperatur, sløj pige, køre til dans, bage mislykkede pitabrød, pudse næse, aflyse aftale med søster, hoste, pille dreng ned fra bord, putte børn......

Ro og chokoladekiks!

Imorgen skinner solen - i hvert fald på den anden side af skyerne :-)

mandag den 10. januar 2011

Den 11.

...ting du ikke vidste om mig, er at jeg er enormt dårlig til at tage imod. 

Hvis jeg får et kompliment - det skete engang!! - er jeg sikker på at vedkommende tager pis på mig eller har skumle bagtanker ;-). Eller hvis nogen beder mig beskrive, hvad jeg er god til - så er jeg helt blank, for det jeg kan er jo ikke af nogen særlig værdi. (Måske er det derfor, jeg aldrig kommer videre i mit arbejdsliv, for hvordan skal jeg kunne skifte branche, når jeg ikke er i stand til at sælge mig selv, og se hvad jeg har at byde ind med??)

Derfor bliver jeg også helt igennem overrumplet, når jeg ser alle de hilsner jeg har fået i anledning af min fødselsdag! Nu bad jeg jo selv om det her på siden - grænseoverskridende for tænk hvis ingen skrev! - men jeg havde ikke forventet så mange søde ord og hilsner. Men også i andre fora har folk betænkt mig med hilsner, blomster kort og gaver. Jeg er glad og overvældet, fordi I gad. TAK!

En af de bedste hilsner var denne:



(Og ja, jeg ved godt det er noget p.., at jeg ikke kan sætte mig selv lidt højere. Jeg arbejder på sagen...)

søndag den 9. januar 2011

Pis osse!

Syg igen. Denne gang med feber, så det værker i hver en celle af min krop og det siger ikke så lidt! (Vidste du at man havde muskler mellem ballerne???)

Håber I hænger på derude - vil jeg gerne sige tak og vise lidt billeder,  men det må vente....

tirsdag den 4. januar 2011

Tillykke med mig

Jeg bliver 40 år idag. F.Y.R.R.E!!! Det er sgu for vildt!

Indtil for få måneder siden, har jeg haft det rigtig svært med at runde et skarpt hjørne, men det er som om, de sidste måneder har hjulpet på det. Der er jo  ligesom heller ikke rigtig nogen vej udenom....  Og 40erne er jo de nye 30ere!

Prøv lige at se dette billede:


Jeg ligner sgu da ikke en 40 årig! Stadig stram i betrækket, ikke et gråt hår og med en teint som den smukkeste ungmø i et af H.C. Andersens eventyr. Og så skulle I bare et resten af kroppen. Brysterne sidder stadig højt - rumpetten ligeså! Appelsinhud er der intet af - nærmere blomkålshud. Og kål er jo så sundt!

I anledningen af min fødselsdag, har jeg en lille gave til jer, nemlig den gamle blogleg "10 ting du (måske) ikke vidste om mig". Here goes:

  1. Jeg er født i Århus og blev skilsmissebarn stort set fra fødslen. NO problem!
  2. I skolen blev jeg kaldt for "Tudemarie", fordi jeg....ja hvorfor tror du? ;-)
  3. Min yndlingsfarver er lilla, grå, sort og rød. Og måske også lidt grøn...
  4. Jeg drikker cola (light) som noget af det første, når jeg står op om morgenen!
  5. Jeg HADER at gå til tandlæge. Virkelig HADER! For det første gør det ondt, for det andet koster det for mange penge, som jeg hellere vil bruge på noget andet. Jeg kommer dog til tandlægen, de fleste gange, når de indkalder mig.
  6. Jeg "sucker" for design. Mit kæreste eje - rent materielt - er mit røde AJ æg og min MacBook.
  7. Jeg elsker sko og støvler. Har nok 30 - 40 par, men bruger kun de 5 jævnligt! (Ved du at det gode ved sko er, at dem kan man altid passe? Modsat bukser fx., der har det med pludselig at blive for små)
  8. Jeg HADER sild, medisterpølse og kød af dårlig kvalitet. Jeg spiser hellere en halvrådden tomat end kød med masser af fedt, sener og "kødprotein)
  9. Jeg kan ikke lide at flyve. Det er følelsen af at være fuldstændig uden for indflydelse på tingenes gang, der skræmmer mig. Jeg vil gerne være i kontrol og har svært ved at overlade ansvar til andre. Når man - helt unaturligt - hænger der oppe i 10 kms højde, så er man jo prisgivet.
  10. Jeg har pels på benene om vinteren. Indimellem så langt at det kan flettes, men sørger selvfølgelig for at trimme, når jeg skal vises frem i halvnøgen tilstand;-)
Det var det. Måske blev du lidt klogere.

Nu er det din tur til at give mig en gave. 
Jeg vil blive noget så glad, hvis du gider smide en kommentar til dette indlæg. Kommentaren skal handle om et minde du har om mig - nyt, gammelt, godt, dårligt - det er helt op til dig. Har du ikke noget minde, ville jeg blive glad for om du skrev, hvordan du har fundet herind på bloggen. På forhånd tak!

Tillykke med mig og god dag til alle!

søndag den 2. januar 2011

Undskyld!

Man skal holde hvad man lover, og det er derfor også med beklagelse, at jeg ikke har opdateret med billedet af nytåroutfittet før nu. Jeg kan se på besøgene, at det er ventet.

Forklaringerne er mange og alle 100 % sande:

  1. Gæsterne var her pludselig og så nåede jeg det ikke.
  2. Ved midnatstid blev jeg angrebet af et maveonde - der IKKE skyldtes indtagelse af for meget alkohol - og det holdt mig underdrejet hele lørdag.
  3. Idag har den stået på fødselsdag og lidt udsalg, og da der endelig var tid til at opdatere var kameraet væk! Jeg har ledt og ledt hele eftermiddagen, men fandt det først her til aften. I soveværeslet!! (Hvad mon det er blevet brugt til der?? )
Men her det så, billedet:


Det er mig længst til venstre, hvis du er i tvivl. (Håber de øvrige på billedet tilgiver offentliggørelsen!)

Og nu sidder du måske tilbage og tænker, at det meste spændende i dette indlæg er, hvad kameraet blev brugt til i soveværelset. Vil du vide det? Hva'? Hva´?

Okay så! Hvis du kigger godt på gemalen min - ham i den grønne skjorte - så kan du se, at han har en ret voldsom hårvækst på brystkassen. Behåringen er heldigvis kunstig - sat fast med tape - og det var et syn for guder, da han skulle tage det af ved sengetid, og det var jeg nødt til at forevige på kameraet. Hodl kæft han peb! Godt den mand aldrig skal føde børn ;-))