lørdag den 31. juli 2010

8 intense uger

8 ugers intenst samvær er ved at være slut og hverdagen venter lige rundt om hjørnet.

Aldrig før at vi været så tæt sammen i så lang tid og delt så store oplevelser. Det har været stjernestunder på række, krydret med mindre gode dage indimellem selvfølgelig. Men heldhedsindtrykket: FANTASTISK!!

Rejsen efter Malthe blev bedre end vi havde turdet håbe. Sunde, naturlige reaktioner hos børnene, som vi havde ro og overskud til at møde - godt hjulpet af mormor og morfar, der var med de første 3 uger. Oplevelser i Bogotá og omegn, som vi aldrig havde troet ville være mulige at få. Og sidst med ikke mindst en rejse af passende varighed, der gjorde at vi kom hjem, inden vi alle var slidte og trætte af afsavn. Det var fantastisk at rejse hjem med  RO i hjertet - fordi vi havde fået det vi ønskede os, vores familie var nu fuldendt!

Hjemme igen gik Danmark på ferie, hvilket betød at Henrik ikke skulle starte på arbejde, så vi sammen kunne lande i nye roller og Malthe nye omgivelser. Et par uger blev brugt på mindre end lidt - vi var her bare.

Den tidlige hjemkomst betød også,  at vi fik mulighed for at holde lidt ferie i Skiveren, som vi holder så meget af. Det betyder så meget for os at komme der, sammen med nogle af dem vi holder allermest af. Og selvom vi var lidt mere for os selv af hensyn til Malthe, så nød vi det særlig meget i år, fordi vi ikke havde troet det ville blive muligt for os.

Tilfældigheder (skæbnen vil nogen sige) har skabt disse 8 uger - og havde det været et manuskript, havde vi ikke selv kunnet skrive det bedre. Vi har fået lige præcis alt det ud af denne sommer, som vi drømte om!

Som sagt venter hverdagen lige rundt om hjørnet. Det er fint og vi er klar til sfo i næste uge og skole derefter. En ny hverdag som en familie på 5 skal nu defineres og falde på plads. Jeg tænker, at det sagtens skal gå. Vi er i hvert fald godt på vej alle 5!

I får lige lidt billeder fra nogle af stjernestunderne i de sidste 8 uger, Nogle billeder er set andet steds, men jeg synes godt de kan bære en gentagelse.

tirsdag den 20. juli 2010

søndag den 18. juli 2010

What women want!

Jeg er forelsket!

Dybt og inderligt forelsket i en lille fyr! Han er blød og glat at røre ved, let omgængelig og smuk! Han er altid til rådighed, når det passer mig - og gør altid hvad jeg siger.

Han har altid masser af energi - så han kan holde ud lige så længe som jeg - og det uden at blive varm og prustende. Det har jeg ikke prøvet før!

Hvad mere kan en kvinde ønske sig??

P.S. Hans navn starter med M og er på 7 bogstaver!

fredag den 16. juli 2010

Da måtte jeg sgu æde en trøffel!!

Malthemusen gider IKKE køre bil! Det gik egentlig først for alvor op for mig igår, da jeg egenhændigt skulle transportere det lille skrigemonster fra Randers til Silkeborg.

En tur på en lille time - hvor slemt kan det være?? Slemt nok skal jeg hilse at sige. Hold kæft hvor var han gal det lille skind. Jeg kastede selvfølgelig bilen ind på først mulige rasteplads ( ikke der hvor jeg sov middagslur - det var på udturen, hvis nogle af jer læser med på FB) og rev barnet ud af autostolen, for han måtte jo være dybt traumatiseret, sådan som han skreg. Straks jeg bare nærmede mig ham, var han et stort smil og havde bestemt ikke noget behov for at klynke.

Vi fik og selvfølgelig en krammer og en snak om alt det der sker for ham lige nu, at det nok skal gå og at mor jo også har nogle småbitte behov, man er nødt til at tage lidt hensyn til. Efter den lille snak, blev vi enige om, at nu kunne han sagtens klare resten af den lille køretur. Der var jo både sutteflaske, rosiner om Lille Peter Edderkop på repeat fra min mund, så vi satte os glade ind i bilen og kørte videre - i 3 minutter!

Så kastede Malten rosinerne rundt i hele bilen og meddelte på sit eget malthske - at nu gad han fandme ikke høre mere på den skide edderkop og gav sig i stedet til selv at "synge" igen!

Nu var "gode dyr rådne" - så mor her besluttede, at drengen ikke ville lide overlast ved at fortsætte turen - der var jo ligesom heller ikke noget valg - og ræsede hjem til det hvide hus med en frådende Malthe på bagsædet.

Straks bilen var standset hørte skønsangen op og det største smil skinnede med 6 små tænder.
Jeg svedte som en colombiansk bjergrytter og kastede mig selv om barnet ind i huset, hvor vi sammen delte en halvrådden trøffel i 99/1 - med de 99% til mig - og glædede os over at der i det mindste ikke havde været kø på ringvejen ;-))

lørdag den 10. juli 2010

De fede må svede...

- og det er mig!

Hold da helt kegle, hvor jeg er fugtig! Altså på hele kroppen!! Kære vejrgud:  Kom med en frisk brise og så skru venligst ned til en 23-24 grader, så kan vi andre også være med!

Nå ja - og kære vor herre, hvis du så samtidig kan slå samtlige myg på denne jord ihjel, så skal jeg ikke bede om mere!