onsdag den 31. marts 2010

I'm back

Toptunet med nyt hår, nyt tøj, nye sko, nye solbriller, ny taske og nyt make up! Lækker, lækker men stadig tæt på fed og fyrre ;-)  

London var skøn som altid. Jeg er vild med mangfoldigheden, der findes overalt! Vi har været der flere gange før, så vi tillod denne gang tiden at blive brugt for ren selvforkælelse i form af shopping, caféer og gåture i det dejlige forårsvejr. Jeg har mange skønne billeder for mit indre øje - og de må desværre forblive der, for kameraet  lå  herhjemme.

Turen har været god for sjælen. Jeg trængte i den grad til lidt luft og det har jeg fået. Alle bekymringer har jeg efterladt hjemme og det har været godt. Vel hjemme igen kan jeg dog også mærke utålmodigheden stikke sit grimme ansigt frem igen. De sidste 3 uger har jeg formået at have den på stand by, men nu kniber det lidt igen.

Vi afventer stadig svar på, om vi kan flytte region. Vi rykkede for svar for 8 dage siden, men har stadig intet hørt. Jeg ikke på noget tidspunkt haft en god mavefornemmelse overfor den region vi ligger i - hvorfor ved jeg ikke. Har selvfølgelig forsøgt at negligere den, men det er ikke helt lykkedes... Der er bare noget, der ikke er som det skal være...

Når vi når hen efter påske, tager vi fat i AC igen. Der skal ske noget nu - vi har ikke råd til at blive ved med at vente, hvis vi skal undgå en helt ny godkendelse. Gemalen min  har "beordret" skruetvingerne frem, så må vi se om det hjælper ;-))

lørdag den 27. marts 2010

Bye-bye

Jeg smutter lige for en stund.
London er destinationen - selskabet søsteren min.
Når jeg om få timer sætter mig i flyveren, lukker jeg halvdelen af min hjerne ned. Den halvdel der rumler med spekulationer og frustrationer.
Jeg VIL IKKE have mit liv forpestet med dårlige tanker, så når jeg kommer tilbage er det med friskopladede batterier, positive tanker og et brændende varmt dankort!
So long!

tirsdag den 23. marts 2010

Jeg er fææærdiiiiiiiiiiiiiiiig!

Og har stort set været det i et par uger. Der havde dog sneget sig en lille fejl ind, som jeg ikke kunne gennemskue, hvordan skulle rettes så jeg blev hysterisk  træt af det og lagde det væk!
Men nu er tæppet færdig incl. ét stks fejl - jeg giver en slusevaffel til den der finder den!

Jeg er glad - meget glad - for tæppet, og glæder mig til at få det i anvendelse. Endnu en gang tak May-Britt!
Hvis jeg kunne ville jeg straks gå i gang med et kæmpestort et til sofaen! (Og NEJ det var IKKE en opfordring til at sende lapper! )

lørdag den 20. marts 2010

Så er vi i gang igen

- sådan for alvor!
Idag spiller SIF sin første hjemmekamp i dette forår. Efter 2 sejre på udebane, bliver det nu min tur til at se favoritterne spille. Det regner, men pyt - for jeg glæder mig som et lille barn til igen at "komme på græs",
så er det nemlig rigtig forår!!
Jeg lover at råbe og skrige og juble som jeg plejer - godt nok har jeg arbejdet på en "mental regulering" i løbet af vinteren, men sit sande jeg, kan man jo ikke løbe fra. God kamp!

onsdag den 17. marts 2010

Læsehest

- på vej. Det har taget tid, men nu er der ved at komme gang i læsningen.
 (Billede lånt fra Balle Skolens hjemmeside)
Godt nok er jeg selv blevet klogere på mange ting, når jeg har skullet finde svar på nogle af Frederiks mange, mange undre-spørgsmål, men det bliver nu også helt rart, når han selv begynder at kunne finde svar. F.eks. på spørgsmålet om, hvorvidt der findes flest stjerner eller mest sand!!

tirsdag den 16. marts 2010

Søvngænger

For et øjeblik siden kom en lille pige ned af trappen.
Jeg mødte hende ved trappen, men blev afvist.
Hun gik i køkkenet og videre til spisestuen. Her trak hun trusserne ned!
Jeg forsøgte at tale med hende - uden held.
Hun gik videre om i stuen - med mig listende bagefter, nysgerrig efter hvad det ville udvikle sig til!
Fra stuen valgte hun heldigvis at dreje ud i gangen og derfra på toilettet!
Da hun havde forrettet sin nødtørft, var hun atter kontaktbar og kunne følges tilbage i seng - sin mors selvfølgelig ;-))



Og storebror - han ligger i den anden ende af huset, forklædt som gangster-rapper med sovedyr:

søndag den 14. marts 2010

En sang fra de varme lande

Jeg havde egentlig tænkt mig at skrive et indlæg med endnu en sang fra de varme lande.
Et indlæg, hvor jeg ville beskrive hvor træls jeg bare synes, det er at vente lige nu. At jeg indimellem har lyst til at give op, at troen på at vi nogensinde får vores "Colombus" svinder mere og mere. At det i mit hoved er fuldstændig umuligt at forestille sig, at vi en dag bliver en familie på 5. (Jeg VED godt jeg "bare"skal holde ud og at det selvfølgelig sker, at de venter på der perfekte match etc... )

På min vej til at skrive det ynkelige indlæg, var jeg lige en tur forbi en blog, som jeg følger, og så ændredes mit fokus. For på denne blog læste jeg om, farver, forårsfornemmelser og weekendhygge -  på trods af at man også venter længselsfuldt og har nok at tumle med - og sådan er livet jo heldigvis også. Selv mit!

Så i stedet for at pille mere i min egen navle lige nu, vil jeg glæde mig over:
-at sneen nu endelig næsten er væk,
-at dagene bliver længere og lysere,
-at solen i dag har skinnet,
-at jeg har en ret sød mand og nogle fantastisk unger,
-at jeg har haft en dejlig weekend med gode venner i sommerhus,
-at SIF ligger nr 4 i superligaen,
-at jeg har søde venner og en dejlig familie der er der for mig
-at jeg snart skal til London ( og at skattefar har valgt at finansiere den ;-) )




P.S. Jeg kan ikke love, at jeg ikke synger sangen imorgen - så er I advaret. ;-)

onsdag den 10. marts 2010

Piger med selvvtillid

A: Mor, du er sød!
M: Det er du også.
A: Og lækker.  Og det er jeg også!
A: Mor, plagede far dig om at blive kærester?
M: JA!
A: Meget?
M: Ja, meget!
A: Plagede han helt vildt, så du blev nødt til at sige ja?

M: Ja!

søndag den 7. marts 2010

Vingeskudt

Fredagens melding tog lidt hårdere på mig end forventet.

På trods af at jeg havde fået en indikation om, at dette ville blive meldingen, så håber man jo alligevel på det bedste. Mine følelser har på mange måder mindet om at være i sorg - som om vi havde fået endegyldig besked på, at vi ikke får et barn mere.  Det gør vi selvfølgelig det ved vi godt! Det er stadig tungt, men vi lever i det.

Vi overvejer lige nu, hvad vores næste træk kan være. Skal vi bede om at komme i en anden region? Er det overhovedet muligt og hvilket lys vil det sætte os i hos ICBF? Er det nogen garanti for at få barn?? Vi ved det ikke...

Vi har været nødt til at sætte os nye mål. Forventer ikke længere at nå at komme til Colombia inden sommerferien. Jeg gør i hvert fald ikke.

For at holde det ud har jeg bestilt en tur til London sammen med min søster i dagene op til påske. Henrik tager afsted et par uger senere på en fodbold-drengetur. Vi trænger til det og det føles rigtigt at fylde ventetiden ud med nogle gode oplevelser. (Så håber vi bare på at skattefar er gavmild ;-)) )

fredag den 5. marts 2010

Knap så fed fredag formiddag

"Kære Heidi

Jeg har hørt fra Helena, at jeres sag fortsat er i Neiva, men der er endnu ingen gode budskaber om barn på vej i forslag.

God weekend til jer.

Mvh."

Fed fredag formiddag

Ungerne i skole og institution. Manden på arbejde. De sidste 192 løse ender, cola og kanelsnegl.
Aaaahhhh det er lise for sjælen. God fredag!

torsdag den 4. marts 2010

Velkommen!

 

Og det var ikke fordi han var ved at lave overraskelser til mig!!!
(Det er sgu heller ikke nemt, når man er blevet udstyret med verdens dummeste mor - der vælger at gennemføre de sanktioner hun sætter op ;-) )

Status update

Som tidligere skrevet, så arbejder AC godt for os lige nu og prøver at få oplysninger fra Neiva om, hvorvidt der er udsigt til barn eller om vi evt. kan komme i en anden region, hvor der er et konkret barn - så vi undgår at skulle søge igen.

Da AC i sidste uge bad Helena (AC kontakt i Colombia) om at spørge ind, svarede hun på alt andet end det hun blev spurgt om. Da de så rykkede for svar igen i denne uge, forvekslede de os med den familie, der HAR fået barn fra Neiva, men venter på udrejse... Og havde derfor stadig ikke nogle oplysninger om vores sag. Hmmm hvad sker der lige for den gode gamle H. og hendes ansatte. Man kan da komme til at tvivle på om de har helt styr på tingene... ;-)

Heldigvis har man jo sine egne kære udsendte, der forsøger på bedste vis at pumpe fruen for oplysninger - uden at det dog indtil videre har ført konkret med sig.

mandag den 1. marts 2010

For filan i fisan!

Når man endnu en gang bliver sprunget over af en anden familie - til trods for at man har stået på venteliste et år mere end dem - så kan det altså være svært at blive ved med at tro på, at det ikke er fordi der er noget galt med én!

Kom nu med den unge for filan i fisan!!

Ikke 100 dage

men om bare 10 dage skal jeg igen nyde Thomsen! Var der nogen der sagde teenage-agtig???