søndag den 31. august 2008

Så gik den sommer.

Sommeren blev rundet af med en skøn, skøn weekend. Vejret har været fantastisk og vi har nydt det skønne vejr.
Udover at forberede efterårets komme, ved at købe flyverdragt og vinterstøvler til børnene, har vi haft fornøjelse af en lille piges selskab i hele 24 timer.
At have en lille størrelse på 13 måneder i huset, har sendt tanker og dejlige minder tilbage til da vores egne børn havde den alder. De spæde skridt, hurtig kravlen, et sprog der spirer og en vilje der sætter sig mere og mere igennem. Samtidig har det givet en forsmag på, hvordan det bliver igen at få et lille barn i huset. Og selvom man da klart er bundet mere op, er forventningen og spændingen ikke blevet mindre. Jeg GLÆDER mig til at blive mor igen, og det kan kun gå for langsomt!
Udover min egen forventning, var det skønt at opleve børnenes tilgang til den lille pige. At se min store dreng, der aldrig før har vist den store interesse for småbørn - heller ikke sin lillesøster - være meget omsorgsfuld og kærlig. Høre ham bede om at sidde med hende, se ham hente et af sine elskede sværd og lade den lille pige lege med det. Se ham le og nyde.
Min lille datter viste igen sine (medfødte?) evner for moderskabet. Hun nursede, madede, legede og opdrog vores lille gæst, så ikke et øje var tørt. Samtidig viste hun, at det var sårbart for hende pludselig at skulle dele opmærksomheden med en lille. Fint - så er vi forberedte på, at også hun vil reagere.
Der er selvfølgelig forskel på at have besøg at et lille myr i et døgn, og på at skulle være storebror og stoesøster på fuld tid, men efter de sidste dages oplevelser, er jeg ikke i tvivl om at vi kan og vil klare det - hele familien!
Jeg vil være mor igen - NU!

2. udgave

Efter flere overvejelser skifter bloggen navn allerede inden den er kommet i gang. Har haft en del tanker om, hvad siden skal bruges til, hvem skal have adgang og har jeg egentlig noget på hjerte...?? Har selv stor fornøjelse af at læse andre blogs, men kan jeg elv blogge, så det bliver interssant for andre end mig selv? Det er ikke sikkert, men livet skal bruges og nye ting prøves, så nu springer jeg for alvor ud i denne virtuelle dagbog. Velkommen til!

søndag den 10. august 2008

Billeder


..krydrer et hvert indlæg. Hvis dette skal ende som en offentlig blog, hvor man kan følge vores vej til Colombia, skal billeder jo være en stor del af indlæggene.
At det så lige bliver Joachim Boldsen der pryder idag, skyldes min fascination af dette skønne mandfolk.

At finde rundt i junglen..

...mon jeg lærer det? Ville egentlig gerne have evnerne til at være en rigtig blogger, men på den anden side kommer man så ikke nemt til at udlevere (for) meget om sig selv? Og hvordan skal stilen være?
Nå, i første omgang skal jeg finde ud af, hvordan det hele fungerer, så må det andet komme senere.

blogger...??

Er det mig? Kierkegaard eller Blixen er jeg ikke, men man må jo starte et sted...